Peacemaker: Seriál k novému Sebevražednému oddílu ještě ani nevyšel, ale nejspíše dostane 2. řadu

Peacemaker: Seriál k novému Sebevražednému oddílu ještě ani nevyšel, ale nejspíše dostane 2. řadu | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 10 obrázků
Herecký ansámbl mezitím doplnil herec z nedávného hitu Bridgertonovi.

Režisér a scenárista James Gunn by ještě v letošním roce měl pro Marvel začít natáčet svůj dost možná nejočekávanější titul – závěr trilogie Strážci Galaxie. Do té doby však stále zůstane na opačné straně komiksového světa, u konkurenčního DC. Jednak se brzy naplno roztočí propagační kampaň před srpnovou premiérou druhého Sebevražedného oddílu, v nejbližší době však bude pro Gunna hlavní roli nejspíše hrát seriál Peacemaker, jehož produkce by měla být během několika dní dokončena v kanadském Torontu.

Peacemaker: Nový komiksový seriál je tak sprostý, že kdyby se zcenzuroval, zbylo by pár vteřin
 

Poslední klapka by seriálu, který novému Sebevražednému oddílu dějově předchází a osvětluje počátky titulního antihrdiny Peacemakera (John Cena), měla padnout už 9. června, přesto se premiéry dočkáme výrazně později – v lednu příštího roku. Informaci režisér potvrdil v květnu na svém Instagramu. Na samotné vydání si tedy budeme muset ještě několik měsíců počkat, fanoušky však vzápětí mohla potěšit jiná zpráva, a to sice že se Peacemaker dočká i druhé série. Gunn to zdánlivě potvrdil na svém Twitteru při odpovědi na otázku, zda musel při psaní scénáře nějaké postavy vyškrtnout – tvůrce si tyto charaktery podle všeho nechává v zásobě právě pro další epizody.

Na place první řady mezitím došlo k personálním změnám, konkrétně v samotném hereckém obsazení. Od projektu podle dostupných informací kvůli tvůrčím neshodám odešel Chris Conrad, představitel hrdiny Vigilantea, mistrného střelce schopného regenerace. Jeho místo zastoupil Freddie Stroma, herec známý zejména pro svou roli v loňském hitu od Netflixu Bridgertonovi. Zda se pro tvůrce bude vzhledem k blížícímu se konci natáčení jednat o velkou komplikaci, je otázkou.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest