Dave 2: Buran, génius, povaleč, ničema i hrdina se vrací, je tu trailer

Dave 2: Buran, génius, povaleč, ničema i hrdina se vrací, je tu trailer | Fandíme seriálům
FXX
Zobrazit další 2 obrázky
Druhá řada břitké komediální série, která se do toho nebojí říznout, slibuje další porci trefných i přisprostlých vtipů.

Je tu nový trailer pro 2. řadu komediálního seriálu Dave. Ten představuje fiktivní zpracování životního příběhu Davea „Lil Dickyho“ Burda, jenž sám sebe prohlašuje za příští hip hopovou ikonu a nehodlá se zastavit před ničím na cestě ke hvězdám. Vzhledem k jeho neomalenému chování a zároveň neurotické povaze je s tím spousta srandy. První upoutávka zřejmě vůbec neukázala scény ze samotného seriálu a pouze přinesla vtipný skeč, v němž titulární Dave přechází přes ulici s mravenečníkem a v tu chvíli se spouští série karambolů. Teď je tu konečně regulérní upoutávka, jež naznačuje, co nás ve druhé řadě čeká.

Daveovi se sice podařilo podepsat vysněný kontrakt s nahrávací společností, ten však aktuálně jaksi nenaplňuje. Měl by složit skvělé album, o kterém přesvědčil své okolí, že v něm je, avšak zatím dělá prakticky všechno, krom samotné tvorby. Do velké míry to zahrnuje randění, potkávání nových lidí a masturbaci. Jeho kolegové z toho nejsou zrovna dvakrát na větvi a studio také začíná pomalu tlačit. Uvidíme, zda z toho nakonec vyleze geniální deska, ale jedním si můžeme být jistí: Pro nás z toho nepochybně plyne spousta dobré zábavy.

Stanice FXX, pro níž seriál primárně vzniká (u nás je v nabídce HBO) uvádí, že je to nejúspěšnější komedie, jakou kdy nasadila do vysílání. Ve druhé řadě se snaží Lil Dciky rozhodnout, zda je ochotný obětovat přátelství, lásku sám sebe pro to, aby si splnil svoje sny. Přátelé jsou jeho dalšími a dalšími excesy zároveň nadšení i v šoku, to Davea ale nijak nepřibrzdí v jeho snaze o to, stát se příští hip-hopovou superstar. Podle Burda je druhá řada mnohem víc psychologická a emotivní než ta první, zároveň ale neztrácí nic ze své komedie. Máme čekat o něco temnější vyprávění a Lil Dicky doufá, že se podařilo seriál ve všech směrech posunout o notný kus kupředu.

Druhá řada začíná 16. června.

Zdroje: FXX, Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest