Kriminálka Las Vegas: Upoutávka láká na návrat seriálu po letech

Kriminálka Las Vegas: Upoutávka láká na návrat seriálu po letech | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit další 4 obrázky
Seriál, který změnil svět televizních detektivek je zpátky. Pusťte si první trailer.

Kriminálka Las Vegas před 21 lety představila moderní pohled na televizní detektivky. Tehdy se chlubila moderním kabátkem a sexy vyšetřovatelskými metodami. Seriál se poměrně rychle vyčerpal a začal stagnovat, správně se mu však podařilo trefit do vkusu staršího, konzervativního publika, které po žádných experimentech netouží a v televizi se těší na svoji pravidelnou porci nových případů. Není tedy divu, že vzniklo celkem 15 sezon a tři spin-offy (New York, Miami a Oddělení kybernetiky). Loni na jaře se začal plánovat návrat ku příležitosti dvacátého výročí značky, který však odložila pandemie koronaviru.

Série nazvaná v originále jednoduše CSI: Vegas bude uvedena s limitovaným počtem epizod letos na podzim. Jako Gill Grissom a Sara Sidle se vracejí William Petersen a Jorja Fox, Wallace Langham se znovu představí jako David Hodges. Ty nově doplní Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez a Mandeep Dhillon jako noví členové kriminálky. Před hrdiny stojí zásadní problém. Je objevena laboratoř, kde se padělaly důkazy. To by mohlo zpochybnit veškerou dosavadní práci lasvegaské kriminálky a způsobit propuštění tisíců odsouzených vrahů.

CSI: Vegas otevírá novou kapitolu nejsledovanějšího seriálového dramatu 21. století. V Las Vegas, městě, kde to všechno začalo. Kriminální laboratoř by mohly uzavřít existenční problémy. Aby tým brilantních vyšetřovatelů mohl nadále sloužit spravedlnosti ve městě hříchu, musí na pomoc povolat staré přátele a nasadit nové techniky.

Podklady a foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest