Lupin: Netflix uveřejnil scénu z 2. části francouzského loupežnického hitu

Lupin: Netflix uveřejnil scénu z 2. části francouzského loupežnického hitu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Pokračování příběhu geniálního lupiče Assana Diopa je už za dveřmi.

Mezi ty pravděpodobně nejpřekvapivější seriálové hity letošního roku se bez pochyby řadí lednová novinka Lupin. Francouzská série, za kterou stojí streamovací gigant Netflix, přinesla poměrně jednoduchou a dnes již klasickou premisu. V centru dění stojí Assane Diop (Omar Sy), lupič gentleman s geniální myslí, který se rozhodne pomstít bohaté rodině za smrt svého otce. Nevelké množství čehokoliv skutečně originálního však nic nemění na tom, že se projekt mohl hned po své premiéře chlubit impozantními čísly, když dosáhl přibližně 70 milionů zhlédnutí v prvních dvou týdnech od vydání.

Lupin: Rekapitulace dosavadního děje
 

Lupin se tak v této statistice zařadil mezi nejúspěšnější původní seriály Netflixu a přiblížil se i dosavadním rekordmanům v podobě fantasy Zaklínače nebo dobových Bridgertonových. Nedá se tedy divit tomu, že Netflix rychle přispěchal s oznámením, že na prvních pět epizod naváže 2. část, a to už v pátek 11. 6.

V posledních týdnech se tedy stupňuje propagační kampaň, ve které hrají tradičně nejvýznamnější roli upoutávky. V tuto chvíli jsme se už dočkali teaseru a plnohodnotného traileru, přičemž Netflix aktuálně zveřejnil další materiál. Tentokrát se podělil o zhruba minutovou scénu, ve které můžeme s největší pravděpodobností sledovat náběh na automobilovou honičku. Video můžete zhlédnout níže.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest