Stranger Things: Čtvrtá řada přidala na palubu herecké posily

Stranger Things: Čtvrtá řada přidala na palubu herecké posily | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Herecký ansámbl se dočkal výrazné expanze, která bude důležitá i pro samotný příběh.

Aktuálně připravovaná 4. řada populárních Stranger Things s největší pravděpodobností přinese obrovské množství novinek. Tou dost možná nejviditelnější bude výrazné rozšíření hereckého obsazení. Už v minulých měsících jsme se postupně dozvídali o celé sérii nových jmen, mezi kterými nechyběli například Lewon Hawke (bratr představitelky Robin – Mayy Hawke), Robert Englund (Noční můra v Elm Street) nebo Tom Wlaschila (Hra o trůny). Už tak masivní expanzi aktuálně rozšířila další čtveřice nováčků, přičemž dokonce víme, jakých rolí je ujmou.

Amybeth McNulty známá především díky své roli v seriálu Anne s E na konci si zahraje Vickie - „cool, rychle mluvící kapelní nerdku, která padne do oka jednomu z našich milovaných hrdinů“. Podle autorů Stranger Things bratrů Dufferových by tato postava měla hrát v dalším směřování série důležitou roli.

Myles Truitt (Black Lightning) se objeví jako Patrick - „basketbalová hvězda městečka Hawkins, která má přátele, talent a dobrý život… dokud se jeho život kvůli šokujícím událostem nevymkne kontrole“.

Stranger Things: Nový teaser láká na 4. řadu
 

Regina Ting Chen (Queen of the South) se ukáže v roli slečny Kelly - „oblíbené výchovné poradkyně, které hluboce záleží na vlastních studentech – zejména těch, kteří se potýkají s největšími problémy“.

Konečně, Grace Van Dien (Charlie Says) si vezme na starost roli Chrissy - „hlavní roztleskávačky a nejpopulárnější holky ve škole, která však pod zdánlivě dokonalou slupkou schovává temné tajemství“.

Bratři Dufferovi vzájemně s oznámením rozšíření obsazení sdíleli i video z natáčecího placu, na které jednak představili Amybeth McNulty, jednak se pak fanouškům omluvili za to, že se produkce protahuje. Jak jsme se však dozvěděli na začátku června, poslední klapka je už na spadnutí – kamery by měly dotočit ještě letos v srpnu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest