Assassin’s Creed: Seriál pro Netflix už se píše

Assassin’s Creed: Seriál pro Netflix už se píše | Fandíme seriálům
Ubisoft
Seriálové zpracování populárního dobrodružné videohry našlo scenáristu.

Před pár dny Netflix oznámil obsazení svého hraného seriálu Resident Evil. Teď došlo na videoherní adaptaci. Dozvěděli jsme se, kdo napíše hranou seriálovou adaptaci Assassin’s Creed. Bude to dnes již legendární Jeb Stuart, který má na svědomí scénáře pro Smrtonosnou past, Dalších 48 hodin nebo Uprchlíka. Seriálovou tvorbu už si také vyzkoušel, když vytvořil pro Netflix Vikingy: Valhalu, volné pokračování úspěšných Vikingů.

Assassin’s Creed vzniká v rámci spolupráce videoherní společnosti Ubisoft s Netflixem. Na motivy série mají vzniknout hraný seriál, animovaný seriál a animovaný seriál ve stylu anime. Hry vycházejí už od roku 2007 a hráč se v nich vžívá do příslušníka řádu Asasínů, kteří napříč historií sváděli boje s nepřátelskými templáři, s nimiž se Asasínové vážně rozcházejí ve svém filosofickém přístupu ke světu. Jednotlivé hry se odehrávají na středověkém Blízkém východě, v renesanční Itálii či revoluční Francii. Vyprávění má další vrstvu, kdy je ústřední hrdina ve skutečnosti ze současnosti a skrze speciální stroj vstupuje do geneticky zakonzervovaných vzpomínek svých předků.

Hra už měla řadu pokračování, kterých se prodalo více než 155 milionů kusů a patří k nejlépe prodávaným herním sériím vůbec. Nepřekvapí, že už v roce 2016 tu byl pokus o adaptaci úspěšné látky v podobě celovečerního filmu. Snímek s Michaelem Fassbenderem v hlavní roli, nicméně nebyl příliš úspěšný, pročež vzápětí bylo rozhodnuto o tom, že se nebude točit pokračování, ale raději vznikne TV seriál.

Foto je ilustrační (videohra Assassin’s Creed - Ubisoft)

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

werne11 | 15.06.2021 17:11
Jasne ze film je odpad , v assasinskom svete sú veľmi malo, načo to dali dvojjazyčne blbost dej hrozia, malo to byť úvod do sveta asasinou mali sa nejak držať assasina jednotky aspoň kusok no uvidime ked vide serial
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest