Far Cry: Videoherní série bude na Netflixu předělána hned do dvou seriálů

Far Cry: Videoherní série bude na Netflixu předělána hned do dvou seriálů | Fandíme seriálům
Ubisoft
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jeden z animáků se bude odvíjet od populárního osmdesátkového rozšíření Blood Dragon.

Přestože se pouze zlomek zfilmování slavných videoherních sérií během posledních dekád dá považovat alespoň za nadprůměrně úspěšný, hollywoodská studia se zkrátka nemohou zbavit chuti ukousnout si ze stále expandujícího herního průmyslu a chystají nové projekty jako na běžícím pásu. Hladu po úspěšných značkách se nevyhnula ani série akčních stříleček Far Cry. Zatím to bohužel nedopadlo bůhvíjak slavně – dosud jediného filmu se totiž pro smůlu značky zhostil nechvalně proslulý režisér Uwe Boll. Dnes již kultovní německý kazisvět natočit i horší věci, to však ani zdaleka neznamená, že by si filmové Far Cry zasloužilo nějakou chválu.

Již brzy by se však mohla série dočkat s trochou štěstí zadostiučinění, a to sice na televizním poli – už před pár lety vyšlo najevo, že se herní gigant Ubisoft spojil se streamovacím obrem Netflixem, aby vznikl nový seriál na motivy populárních stříleček. Doteď se mluvilo o jednom animovaném seriálu, nově jsme se však dozvěděli, že se vytváří rovnou dva nové projekty.

Assassin’s Creed: Seriál pro Netflix už se píše
 

První z nich nebude vycházet z žádného z plnohodnotných dílů série, nýbrž z rozšíření ke třetímu Far Cry s podtitulem Blood Dragon, které se pyšnilo stylovým křížením sci-fi a osmdesátkové atmosféry. Ve stejném duchu se pravděpodobně ponese i spin-offový animák nesoucí jméno Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix. Za šestidílným seriálem bude stát Adi Shankar, spoluautor úspěšné videoherní animované série Castlevania.

Příběh bude pojednávat o paralelním světě, ve kterém se kvůli masivní automatizaci práce v 50. letech minulého století ocitla většina obyvatelstva bez práce, přičemž technický gigant Eden sice nabízí lidem finanční podporu, avšak manipuluje lidstvo za pomoci masového odposlouchávání a zneužívání moci. Kyberneticky vylepšený voják Dolph Laserhawk je sice součástí armády Edenu, chystá však obrovskou vloupačku, aby mohl utéct se svým klukem.

O druhém oznámeném animovaném seriálu toho bohužel moc nevíme – jediná známá informace je, že bude zpracovávat sérii Far Cry. Projekt se pravděpodobně nachází ve velice raném vývoji, je tedy otázkou, kdy dostaneme další informace.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Far Cry

01.01.2008 | Kanada, Německo
Akční, Sci-Fi, Thriller
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest