Smallville: Supermanovský seriál se má po letech probudit znovu k životu

Smallville: Supermanovský seriál se má po letech probudit znovu k životu | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Tom Welling slibuje fanouškům animované pokračování s původním obsazením.

Smallville je při zpětném pohledu hodně velké retro, jeho síla však spočívala v tom, že začal vznikat v době, kdy superhrdinské seriály rozhodně nebyly běžné. Takže i když šlo tenkrát do velké míry o levně natočenou soap operu se superhrdinskými prvky, komiksový fanoušek prostě nemohl neocenit, že jej týden co týden čeká v televizi takové množství nejrůznějších komiksových příběhů a odkazů.

Seriál pojednával o vyrůstání Clarka Kenta v jeho rodném městě Smallville, před tím, než oblékl modrý kostým a stal se definitivně Supermanem. Seriál měl celkem 10 řad, objevila se v něm většina zásadních Supermanových záporáků (Lex Luthor, Brainiac, Zod, Doomsday…), stejně jako řada dalších superhrdinů (Green Arrow, Aquaman, Supergirl…). Seriál končil ve chvíli, kdy si Clark konečně modročervený trikot nasadil.

Zájem o Smallville se znovu zvedl, když se Clark Kent v podání Toma Wellinga na moment mihl v Arrowverse, v jedné z crossoverových epizod, kde měla krátká camea celá řada DC postav z širokého multiverza. Teď Welling uvádí, že společně s Michaelem Rosenbaumem (představitel Lexe Luthora) chystají animovaný seriál, který má na Smallville navázat. Není zřejmé, zda je v plánu pokračovat v momentě, kdy původní seriál skončil, anebo v čase odskočit do současnosti – dále už Welling uvedl pouze toho, že se autoři snaží dát dohromady co největší část původního obsazení (Počítat zřejmě nemůžeme s Allison Mack, které hrozí alespoň 15 let vězení za podvody a nápomoc ke zneužívání žen v kultu NXIVM).

Zvláštní je akorát zdroj, ze kterého informace přišla. Welling ji neoznámil někde veřejně, ale vzkázal ji fanouškovi skrze platformu Cameo, kde si můžete zaplatit za to, že vám známá osobnost nahraje vzkaz. Tak si skoro říkám, jestli náhodou někdo Wellingovi nezaplatil za to, aby napálil nějakého příznivce Smallville. Zprávu nicméně převzala prakticky všechna velká filmová média, tak snad se na seriálu skutečně pracuje.

Zdroj: Tom Welling

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest