The Last of Us: Videoherní adaptace obsadila další stěžejní roli

The Last of Us: Videoherní adaptace obsadila další stěžejní roli | Fandíme seriálům
Sony Computer Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Postapokalyptický příběh našel své emocionální jádro.

HBO připravuje výpravnou seriálovou adaptaci úspěšné postapokalyptické videoherní série The Last of Us. Do hlavních rolí byli obsazeni Pedro Pascal, Bella Ramsey a Gabriel Luna jako Joel, Ellie a Tommy. Nově obsazení rozšířila také Nico Parker, která ztvární Joelovu dceru. Ta se ve hrách příliš neohřeje, ale má naprosto klíčovou roli pro to, jak se zformovala Joelova současná osobnost. Parker debutovala v hrané verzi Disneyho Dumba, hrála v seriálu Třetí den. Letos ji uvidíme ve sci-fi Reminiscence.

Příběh herní předlohy je zasazen do nepříliš vzdálené post-apokalyptické budoucnosti, kde drtivou většinu lidstva napadla podivná nákaza ve formě houby, jejíž spory si razí cestu vzduchem a dokážou napadnout jakýkoliv živý druh. Města pohltila příroda, po nichž se teď pohybují nakažení lidé. Morální zásady jsou už dávno fuč a přeživší se vraždí kvůli potravě a dalším věcem, jež jim pomohou přežít další den. Hlavními hrdiny jsou veterán Joel, který už má něco za sebou a dívenka Ellie, již má Joe eskortovat napříč pustinou. Společnými silami cestují přes to co zbylo ze Spojených států. Cesta je však plná nástrah a nepříjemných překvapení.

V hlavních rolích adaptace vystupují Pedro Pascal a Bella Ramsey. Doplňují je Gabriel Luna a Merle Dandridge. Hlavními scenáristy jsou Neil Druckmann, spoluautor videoher, a Craig Mazin, scenárista ceněného Černobylu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest