Ať vejde ten pravý: Seriálová verze se výrazně odkloní

Ať vejde ten pravý: Seriálová verze se výrazně odkloní | Fandíme seriálům
Sandrew Metronome Swe.
Upíří seriál postupně nabírá obsazení. Upírů bude více.

Román Ať vejde ten pravý od Johna Ajvideho Lindqvista už byl dvakrát zadaptovaný jako celovečerní film. Aktuálně vzniká ještě seriálová verze, která na leckoho může působit už dost nadbytečně. Nicméně, třeba nakonec půjde o zajímavý přírůstek do rodiny, protože seriál celou řadu elementů zjevně zpracuje jinak.

Ať vejde ten pravý vypráví příběh ze sídliště, kam se přistěhuje malá holka se svým „tatínkem“. Holka se skamarádí s citlivým klukem ze sousedství. Záhy se však ukáže, že holka je ve skutečnosti upír a její dospělý sluha jí v přestrojení za jejího otce opatřuje čerstvou lidskou krev.

Obsazení naznačuje, že v seriálové verzi se příběh od svojí původní podoby odkloní. Ústřední dvojici hrají Demián Bichir a Madison Taylor Baez a vypadá to, že v tomto případě by skutečně mělo jít o otce a dceru. Pouto mezi dvojicí by tedy mělo být poněkud odlišné.

Nově byli do série obsazení také Kevin Carrol, Jacob Buster a Ian Foreman. Carroll hraje Zekeho Dawese, úspěšného restauratéra, jenž se přátelí s postavou Demiána Bichira. Buster hraje Petera, mladého chlapce, který trpí stejnou zvláštní chorobou, jako mladá dívka Eleanor v podání Madison Taylor Baez. Jeho otec se jej pokusí vampirismu zbavit, avšak pouze v něm probudí ještě větší monstrum. Což je asi největší rozdíl oproti předloze – namísto jednoho upíra se dočkáme hned dvou. A Foreman hraje Isaiaha, tichého a citlivého kluka, který se spřátelí s Elenor, avšak netuší, jaká šelma se z ní může stát.

Showrunnerem seriálu je Andrew Hinderaker (Penny Dreadful), první epizodu režíroval Seith Mann (Homeland, Blindspotting). V dalších rolích vystupují Anika Noni Rose, Grace Gummer a Larry Pine.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest