Clickbait: Nový Netflix thriller odhalí černou shnilou duši zdánlivého slušňáka

Clickbait: Nový Netflix thriller odhalí černou shnilou duši zdánlivého slušňáka | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Pusťte si první ukázku ze seriálu, v němž otec od rodiny žil dvojím životem. Teď se na síti objevilo video, jež zdánlivě odpočítává do jeho smrti.

Dění na sociálních sítích je fascinujícím aspektem života v dnešní době. Sítě v lidech nezřídka dovedou rozdmýchat to vůbec nejhorší, co byste do nich v reálu vůbec neřekli. Seriál Clickbait vezme tenhle koncept do extrému, když se ukáže, že zdánlivě obyčejný táta od rodiny má zřejmě hodně temné virtuální alter ego. Na druhou stranu se potvrdí, že na sítích nezůstává nic bez odezvy, když se krátce po tatíkově zmizení objeví live stream, v němž má hříšník za svoje poklesky zdánlivě zaplatit životem.

První teaser trailer toho zatím neukazuje mnoho, nicméně série v něm působí poněkud pozlátkovitě. Tak snad jen ukázka klame tělem a vlastní seriál bude o něco hutnější, protože by byla škoda, kdyby zajímavou látku pohřbilo vyumělkované „MTV“ zpracování. V hlavních rolích vystupují Adrian Grenier (Entourage, Ďábel nosí Pradu), Zoe Kazan (Ruby Sparks, The Battle of Buster Scruggs) a Betty Gabriel (Get Out, Westworld). Seriál připravili Tony Ayres (Nowhere Boys) a Christian White. Netflix sérii uvede 25. srpna.

Oficiální synopse říká: Nick Brewer (Adrian Grenier) je milující otec, manžel a bratr, který jednoho dne nečekaně a záhadně zmizí. Na internetu se objeví video, v němž zmlácený Nick drží ceduli, na které je napsáno: „Zneužívám ženy. Po pěti milionech zhlédnutí zemřu“. Je to výhrůžka? Nebo doznání? Nebo obojí? Když se jej jeho sestra (Zoe Kazan) a manželka (Betty Gabriel) pokoušejí najít a zachránit, odhalují stránku Nickovy osobnosti, o níž neměly tušení, že existuje. Osmidílná limitovaná série je vyprávěná z několika úhlů pohledu a ukazuje, jak doba sociálních sítí přiživuje naše nejnebezpečnější sklony. Také uvidíme, jak se propast mezi našimi skutečnými a virtuálními životy postupně zvětšuje.

Podklady a foto: Neftlix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest