Úplně cizí lidé: Pohřbení zaživa od Nicole Kidman vás zbaví všech bolístek

Úplně cizí lidé: Pohřbení zaživa od Nicole Kidman vás zbaví všech bolístek | Fandíme seriálům
Hulu
Koukněte zatím nejvýživnější trailer nové mysteriózní série.

Premiéra série Úplně cizí lidé (Nine Perfect Strangers) se kvapem blíží. Nejnovější upoutávka nám o ní dělá dosud nejjasnější obrázek, jakkoliv stále zůstává řada hádanek k rozluštění. Základní premisa je dlouhodobě zřejmá: Tajuplná Masha vede ezoterický odříznutý rezort, kam si boháči jezdí vyčistit svoji karmu. Svěříte se do péče své neortodoxní „terapeutce“ a ta vám pomůže od vnitřních démonů.

Zároveň je ale patrné, že něco visí ve vzduchu. Možná věci nejsou takové, jaké se zdají být. Možná je Masha podvodník. Možná se řítí nějaká katastrofa zvenčí. Vidíme, že hostitelka své klienty sleduje kamerovým systémem. Je patrné, že toho o nich hodně ví a poskládala devítku návštěvníků tak, aby byli svým způsobem kompatibilní. Slyšíme, jak personálu říká, že některé procesy bude třeba urychlit, protože je daná skupina až příliš nestabilní. Ale v čem přesně spočívá háček? Snaží se Masha návštěvníkům upřímně pomoci, jen má hodně extrémní metody? Přijde v tom případě průšvih od někoho z nich, když resort špatně odhadne jeho (její) reakci? Je ve skutečnosti hostitelka v podání Nicole Kidman jakýsi anděl pomsty, který se nenápadně zaměřuje na hříšníky? Nebo je to celé čistě finanční podvod? Pokud jste nečetli knižní předlohu, tak se na seriálové odpovědi můžete těšit už v srpnu.

Oficiální synopse říká, že se děj seriálu Nine Perfect Strangers odehrává v intimním resortu pro zdraví a relaxaci. Devíti vystresovaným klientům z města resort slibuje léčivou proměněnu a cestu k lepšímu životu. Na léčebnou kúru dohlíží ředitelka zařízení Masha, která si dala za cíl znovu probudit jejich unavená těla a mysli. Devět „úplně cizích“ lidí však zatím nemá nejmenší tušení, co se už brzy spustí. Hosty lázní a další postavy ztvárnili Melissa McCarthy, Luke Evans, Melvin Gregg, Samara Weawing, Michael Shannon, Bobby Cannavale, Regina Hall, Tiffany Boon či Manny Jacinto. Spolu s Davidem E. Kelleym byl hlavním scenáristou John-Henry Butterworth. Režíroval Jonathan Levine. Premiéra je stanovena na 18. srpna.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest