Televize Seznam představila podzimní program se třetí sezónou hokejové Lajny

Televize Seznam představila podzimní program se třetí sezónou hokejové Lajny | Fandíme seriálům
Televize Seznam
Zobrazit dalších 6 obrázků
Třetí řada Lajny, nový kulinářský pořad se soutěžícím z MasterChefa nebo premiérové díly pořadu Moje místa budou k vidění již na podzim na Televizi Seznam.

Stanice Televize Seznam představila podzimní programovou nabídku, která zahrnuje několik nových pořadů a především třetí sezónu hokejové komedie LajnaJiřím Langmajerem v hlavní roli. Na rozdíl od předešlých dvou řad, je třetí Lajna určena pro televizní vysílání a dá se tedy očekávat vyšší rozpočet a lepší audiovizuální zážitek. Třetí sezóna Lajny odstartuje 11. 10. a bude mít stejně jako předchozí řady osm epizod.

Osada: Září Na ČT odstartuje nový komediální seriál z chatařského prostředí
 

Kromě Jiřího Langmajera v roli nespoutaného trenéra Luboše Hrouzka se v nadcházející sérii vrátí Hana Vagnerová (Matky), Michal Suchánek (Partička), Václav Neužil (Svět pod hlavou) a Zdeněk Piškula (Nejlepší přítel). Novým příchozím je Michal Isteník (MOST!) v roli vysoce postaveného úředníka národní reprezentace ledního hokeje. Třetí řadu koprodukoval Seznam se slovenskou stanicí Joj, kde bude seriál rovněž odvysílán na podzim. Na první záběry ze třetí sezóny se můžete podívat zde.

Dalšími novinkami budou nedělní kuchařská show Ve dvou se to lépe vaří s účastníkem MasterChefa Pavlem Berkym a zahrádkářská show Mistři zahrad s moderátorkou Danou Makrlíkovou. V sobotním pořadu se budou zahrady nejen proměňovat, ale divákům se také představí ty nejkrásnější zahrady v Česku.

Pondělní večery budou tradičně patřit politicko-satirickému pořadu Šťastné pondělí Jindřicha Šídla. Následovat bude norský seriál Domácí hřiště, v němž to nová trenérka prestižního fotbalového klubu nebude mít v typicky mužském prostředí vůbec snadné. Úterní večery připadnou klasickým českým filmům. Středeční večery nabídnou premiérové díly pořadu Blanky Kubíkové Moje místa, ve kterých se moderátorka vypraví například za Romanem Vojtkem, Bárou Hrzánovou či Janem Rosákem.

Čtvrteční večery připadnou pořadu Záhady Josefa Klímy. Páteční primetime bude ve znamení animovaných filmů pro celou rodinu. O sobotních večerech se diváci mohou těšit na žánrově různorodé filmy jako Obr dobr, Tajemná zahrada nebo snímky s dvojicí Spencer & Hill. Od září budou nedělní večery ve znamení kriminálního seriálu Vraždy na Shetlandech odehrávající se ve Skotsku. Kompletní programové schéma najdete v galerii níže.

Foto a podklady: Televize Seznam

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest