Nova představila podzimní program, novou stanici a přejmenování programu Nova 2

Nova představila podzimní program, novou stanici a přejmenování programu Nova 2 | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 17 obrázků
Novu čekají zásadní změny. Diváci se dočkají programu zaměřeného na něžné pohlaví, přejmenovaný program Nova Fun a podzimní programové schéma.

Na diváky televizní skupiny Nova čeká na podzim řada změn a překvapení. Nejviditelnější novinkou je nový program Nova Lady, který po vzoru Prima Love bude sázet na romantické pořady pro ženy. Programová ředitelka Novy Silvia Majeská zatím nechce prozradit konkrétní tituly pro novou stanici, pouze uvádí, že půjde o mix oblíbených českých i zahraničních romantických seriálů, filmů nebo reality show.

ČT odhaluje chystané projekty, můžeme se těšit na seriálové pokračování Špuntů na vodě nebo třetí řadu Případů 1. oddělení
 

Další změnou je přejmenování stanice Nova 2 na Nova Fun. Název stanice s číslem 2 od začátku nedával kdovíjaký smysl, neboť Nova 2 nahradila v roce 2017 kanál Smíchov určený komediálním seriálům a krom názvu a grafiky se struktura kanálu nijak zvlášť nezměnila. Nový název se tak vrací „ke kořenům“ a stejně jako před čtyřmi lety ani nyní se kanál nijak zvlášť nezmění. Diváci tak nepřijdou o populární sitkomy Přátelé, Teorie velkého třesku ani Dva a půl chlapa. Zda se diváci dočkají i nějakých nových seriálů zatím Nova neprozradila.

Tahounem podzimu bude na Nově zbrusu nový seriál Pan profesor. Má se jednat o romantickou sérii z prostředí střední školy s nekonvenčním profesorem, kterého si zahrál Vojtěch Dyk. V dalších rolích se představí Beáta Kaňoková (Anatomie života), Martin Pechlát (Prvok, Šampón, Tečka a Karel), David Švehlík (Prvok, Šampón, Tečka a Karel), Eva Hacurová (Chyby), Matouš Ruml (Ubal a zmiz) a Ondřej Bauer (Poldové a nemluvně).

Nova
Pan profesor

Oficiální synopse seriálu zní: „V obyčejné části města sídlí ve všech ohledech průměrné a ničím výjimečné gymnázium. Navštěvují ho studenti, kteří budou pokračovat ve studiu, ale i takoví, kteří na to nemají, a nakonec budou muset přestoupit na průmyslovku nebo na učňák. Chodí sem děti bohatších rodičů z okolí, protože to mají blízko, ale i studenti z horších čtvrtí a chudších poměrů. Někdy je to tu i docela drsné, když se potkají dvě horké hlavy… Většinu času je to ale v tom nejlepším smyslu slova úplně normální gympl. Až na jednoho profesora.“ Premiéra Pana profesora se uskuteční ve čtvrtek 9. 9. od 20:20.

Na obrazovky se vrátí pokračování úspěšné reality show MasterChef Česko a zároveň odstartuje na Nově nová kulinářská road show Souboj na talíři, která se zaměří na lokální suroviny a jejich jedinečnost. Trojice šéfkuchařů a porotců z MasterChefa Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář se v létě vydala po České republice a hledala na obyčejných místech neobyčejná jídla. Pořad Nova uvede v úterý 31. 8. od 21:30.

Nova
Love Island

Dále Nova uvede nové sezóny Specialistů, nekonečné Ulice, druhou sérii reality show Svatba na první pohled, další řadu SuperStar s porotci Leošem Marešem, Patricií Pagáčovou, Pavlem Haberou, Monikou Bagárovou a Mariánem Čekovským. Nakonec se diváci mohou těšit na novou reality show Love Island, o které jsme vás informovali zde. Níže se můžete podívat na promo video Podzim na Nově, skrze které stanice odhalila první záběry ze seriálu Pan profesor.

Foto a podklady: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest