See: Poslední trailer 2. řady slibuje epické dobrodružství

See: Poslední trailer 2. řady slibuje epické dobrodružství | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 4 obrázky
Postapokalyptický svět beze zraku trochu paradoxně přináší velkou podívanou.

Na konci prázdnin Apple TV+ nabídne divákům už druhou řadu postapokalyptického seriálu See. Ten nás zavedl do daleké budoucnosti, kde lidstvo mnoho let po globální katastrofě upadlo zpátky k feudálnímu uspořádání společnosti. Kdyby život už tak nebyl dost komplikovaný, všichni lidé ztratili zrak. Seriál začíná v momentě, kdy se kmenový vůdce Baba Voss (Jason Momoa) střetává se dvěma vidoucími dětmi.

I druhá upoutávka už na první „pohled“ připomíná, jak strašně je celý koncept postavený na hlavu. Jak scenáristé řeší slepotu lidí jen v momentech, kdy se jim to hodí a jindy ji prakticky ignorují. Jak se lidé (třeba z hlediska zdobení) stále chovají, jako kdyby viděli atd. Všechno je zkrátka směřováno k pobavení diváka a nevidomost postav se řeší jen tehdy, když může nějak ozvláštnit děj. Nicméně, ti fanoušci, kteří nedokázali tenhle element seriálu překousnout, už se pravděpodobně dávno nedívají a ti, kteří zůstali věrní, se přes kostrbatá pravidla světa dovedou přenést a prostě si užívají epické vyprávění, jež seriál nabízí.

A v tomhle směru nový trailer funguje také, když připomíná přednosti See. Seriál stále vypadá fenomenálně, když před nás předkládá pompézní kulisy, přepychové kostýmy a bitvy s velkým počtem účastníků. Je patrné, že v centru druhé řady bude konflikt Baby s jeho bratrem Edo Vossem, jehož představuje další populární představitel akčních rolí, David Bautista (Strážci Galaxie, Armáda mrtvých). První epizodu 2. řady Apple přinese 27. srpna.

Podklady a foto: Apple

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest