Netflix oznámil nové řady pro The Circle a další reality show

Netflix oznámil nové řady pro The Circle a další reality show | Fandíme seriálům
Netflix
Stremovací gigant bude do budoucna na formát reality show hodně sázet.

Během posledních dvou let si Netflix ověřil, že dokáže slavit úspěch s žánrem reality show. Diváci se baví, ochotně sdílejí svoje favority a nejrůznější memy na sociálních sítích. Netflix se na rozdíl od hraných seriálů nebojí vysílání reality show natáhnout na několik týdnů (a jedním pořadem tak udržet předplatitele delší dobu) a náklady na natáčení jsou také výrazně nižší. Jen v posledních týdnech můžeme sledovat dodatečné epizody série Láska je slepá, nové řady Too Hot to Handle nebo zajímavou randící novinku Sexy příšery.

Tím to do budoucna zdaleka nekončí. Streamovací gigant čerstvě objednal hned dvě nové řady reality show The Circle US, jakési obdoby Big Brothera, kde spolu však hráči mohou komunikovat pouze skrz textový chat a v případě zájmu předstírat, že jsou někdo úplně jiný. Netflix zatím odvysílal dvě řady americké verze a třetí uvede už letos na podzim. Vedle toho Netflix odvysílal také jednu řadu brazilské a jednu řadu francouzské verze. Anglická stanice Channel 4 potom natočila tři britské řady a jednu celebrity sérii. Stanice se rozhodla, že reality show pro čtvrtou řadu neobnoví, nicméně produkční společnost Studio Lambert podle informací BBC vyjednává s Netflixem o tom, že by ostrovní verzi „Kruhu“ na streamovací platformu přesunula. To by byla skvělá zpráva, protože britská verze je ze všech verzí The Circlu ta nejlepší.

Krom The Circlu si Netflix objednal také druhou řadu show Indian Matchmaking (Manželství po indicku) a druhou řadu The American Barbecue Showdown (Američtí mistři grilu). Dále vzniká úplně nová show The Roaring Twenties, v níž bude osm dvacátníků žít společně v americkém Austinu. Netflix spustil také velký nábor nových soutěžích pro všechny své reality show. Hráče hledá v USA, Británii, Kanadě a Irsku.

Zdroje: Variety, BBC

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest