Co děláme v temnotách: Čtvrtá řada schválena a nový trailer pro tu třetí

Co děláme v temnotách: Čtvrtá řada schválena a nový trailer pro tu třetí | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit další 4 obrázky
Výtečná upíří komedie se už za pár týdnů vrátí na obrazovky, ale tím to ani zdaleka neskončí.

Příznivci suchého humoru, trapna, blbečků v hlavních rolích a hororové parodie už se jistě těší na 3. řadu zdařilého seriálu Co děláme v temnotách (What We Do in the Shadows). Seriál nejprve vycházel z celovečerního filmu Taiky Waititiho a Jemaine Clementa, rychle se však dokázal postavit na vlastní nohy a díl od dílu se mu dařilo lépe ukotvit skvělou dynamiku mezi pětkou ústředních postav – upírskými patlaly v moderním světě a jejich oddaným sluhou.

Třetí řada začne 2. září a opět ji primárně přinese americká stanice FX. U nás dosud seriál vždy přebíralo HBO. Druhá řada vyvrcholila odhalením skutečnosti, že je sluha Guillermo (Harvey Guillén) potají upírobijec, takže se dozvíme, jak se k tomu drákulovská domácnost postaví. Navíc se na východním pobřeží Spojených států vytvořilo po Guillermově řádění mocenské vakuum a post vedoucí rady tak zjevně připadne na čtyřku nekňubů ze Staten Islandu.

V hlavních rolích se vracejí Kayvan Novak, Harvey Guillen, Natasia Demetriou, Matt Berry a Mark Proksch. Oficiální synopse třetí řady uvádí: Ve třetí řadě získávají upíři novou moc. Potkají upíra, z něhož vzešli všichni ostatní upíři, dále také svůdnou Sirénu, gargoyly, seznámí se s vlkodlačím fotbalem, kasíny v Atlantic City nebo kultem wellnesu. Zajdou si do fitka, objeví se bývalé přítelkyně a celá řada nových nadpřirozených jevů. Colin Robinson oslaví sté narozeniny a Nandor prochází krizí věčného věku a snaží se dát svému životu větší smysl. Buď najde lásku, anebo se ukáže, že je odsouzený být doživotním starým mládencem se 37 exmanželkami.

Pusťte si nový trailer, a pokud vás naplní radostí, tak můžete jásat ještě víc, protože čerstvě byla schválena čtvrtá řada!

Podklady a foto: FX

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest