Black Mafia Family: Eminem se opět postaví před kameru

Black Mafia Family: Eminem se opět postaví před kameru | Fandíme seriálům
Universal
Zobrazit další 4 obrázky
Nový seriál nám představí fungování skutečného drogového gangu z Detroitu.

Rapper Eminem zazářil jako herec ve snímku 8. míle, kde ztvárnil určitou variaci svého vlastního vzestupu ke slávě. Pak tu a tam dostal nějakou menší roličku. A čeká jej další. The Wrap informuje, že si zahraje v nové sérii Black Mafia Family. V té ztvární Richarda Wershe Jr., jenž je lépe známý jako White Boy Rick a do povědomí vešel jako (později odsouzený) informátor FBI uvnitř drogového gangu v Detroitu. Není zřejmé, jak rozsáhlá Eminemova role bude.

Zprávu potvrdil hudebník 50 Cent, jenž je jedním z producentů filmu. Podle něj by film z Detroitu bez slavného hip-hopera prostě natáčet nešlo. Showrunnerem seriálu je neznámý Randy Huggins, hlavní režisérkou je Tasha Smith (Black Lightning, Záchranáři L.A.). V hlavních rolích vystupují Demetrius „Lil Meech“ Flenory Jr., Da’Vinchi, Russell Hornsby, Michole Briana White, Snoop Dogg, La La Anthony nebo Serayah

Stanice Starz seriál popisuje jako drama o lásce, přátelství, kapitalismu a honění se za americkým snem. Black Mafia Family vychází ze skutečného příběhu bratří Demetriuse „Big Meeche“ Flenoryho (hraje jej vlastní syn) a Terryho „Southwesta T“ Flenoryho. Na konci 80. let bratři z ulic jihozápadního Detroitu dali vzniknout jedné z nejvlivnějších kriminálních famílií v USA. Zatímco se na White Boye Ricka upírala pozornost médií, oni páchali skutečno kriminalitu – jmenovitě obchodovali s drogami a prali špinavé peníze.

Stanice Starz seriál uvede 26. září.

Zdroje: The Wrap, 50 Cent

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest