Do Česka míří nová robustní služba, jež může hravě konkurovat Netflixu i jiným

Do Česka míří nová robustní služba, jež může hravě konkurovat Netflixu i jiným | Fandíme seriálům
SkyShowtime
Nabídka několika velkých hollywoodských studií, různých streamovacích služeb a kabelovek už brzy bude na dosah stisknutím jediného tlačítka.

Na streamovacím trhu panuje paradoxní situace. Na jednu stranu často žehráme nad tím, že celá řada platforem plných zajímavého obsahu k nám stále ještě nedorazila. Na stranu druhou se počet nejrůznějších alternativ k Netflixu stále navyšuje a zapálený filmový a seriálový fanda se musí ptát, kolik za to jednou za všechno zaplatí, až u nás ty jednotlivé služby konečně dostupné budou.

Teď se objevila parádní zpráva, která řeší oba dva problémy zároveň. Dva velké mediální giganty Comcast a ViacomCBS se domluvily na spolupráci a oznámily, že na mezinárodní trhy přinesou novou společnou platformu SkyShowtime. V roce 2022 bude platforma spuštěna ve 20 evropských teritoriích a to včetně České republiky a Slovenska.

Ještě se čeká na schválení regulátorů, ale pokud vše klapne, čeká nás služba s více než 10 tisíci hodinami obsahu, kde najdeme tvorbu od filmových studií Paramount a Universal a původní pořady určené pro streamovací služby Paramount+ a Peacock, stejně jako pro stanice Showtime, Nickelodeon a Sky.

Minimálně zpočátku bude nabídka určitě ovlivněná dobíhajícími smlouvami s konkurenčními službami a lokálními distributory, ale jen pro vaši představu, v budoucnu bychom si si na chystané mega platformě mohli vybírat z opravdu bohaté nabídky:

Studio Paramount vlastní značky jako Star Trek, Policajt v Beverly Hills, Top Gun, Mission: Impossible, Transformers, Želvy Ninja, Sonic, Tiché místo, Paranormal Activity nebo Cloverfield.

Studio Universal: Monster filmy (Mumie, Drákula…), Halloween, Jurský park, Rychle a zběsile, Bourne a animáky od Illumination (Já padouch, Mimoni) a Dreamworks Animation (Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, Jak vycvičit draka)

Paramount+: Star Trek, The Twilight Zone, Dobrý boj

Peacock: Ztracený symbol, Battlestar Galactica, Ted

Showtime: Dexter, Twin Peaks, Miliardy, Ray Donovan, Homeland, Stargate,

Sky: Čas čarodějnic, filmy ze Zeměplochy, Patrick Melrose

Foto: SkyShowtime

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest