Tenkrát poprvé: Netflix schválil 3. řadu zdařilé komediální série

Tenkrát poprvé: Netflix schválil 3. řadu zdařilé komediální série | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Velký milostný trojúhelník může dál vesele pokračovat.

Fanoušci příběhů o dospívání mohou slavit. Netflix oznámil, že vznikne i třetí řada seriálu Tenkrát poprvé (Never Have I Ever). Seriál pojednává o středoškolačce Devi Vishwakumar, která hned v úvodu ztratí svého otce. Psychický šok způsobí, že jí několik měsíců nefungují nohy a je upoutaná na vozíček. Když se opět dokáže postavit, chce zapracovat na tom, aby na střední škole daleko lépe zapadla do kolektivu. Přicházejí tak klasické potíže s bojem o popularitu, s randěním, kamarádské spory, porovnávání s „dokonalou“ sestřenicí a běžné pubertální spory s mámou. K tomu Devi neustále zápasí se steskem a pocitem viny po smrti táty a dospívání má výrazně ztížené, protože je rozpolcená mezi přísnou tradiční indickou kulturou svojí matky a liberálním prostředím běžné americké střední školy.

Ve druhé řadě byla Devi smířená s tím, že ji matka hodlá odvézt do Indie, protože už si sama s její výchovou neuměla poradit. Toho se hrdinka rozhodla využít, a když o ni projevili zájem dva různí kluci, tak se rozhodla pro jednou žít naplno a randit s oběma. Samozřejmě se to časem provalilo a navíc bylo stěhování do Indie zrušeno, takže na Devi čekala slušná porce ostudy, zpytování svědomí a omlouvání. Nakonec se Devi podařilo dát s jedním z kluků dohromady, ale je patrné, že ten druhý stále má zájem. A v milostných trablech je také Deviina máma, která začala vídat doktorského kolegu. Ten ji naplňuje štěstím, ale zároveň nechce ublížit Devi a památce svého manžela.

Zápletek pro třetí řadu je tedy pořád dost a pokud budou mít sérii stále pod palcem scenáristky Mindy Kaling a Lang Fisher, můžeme se těšit že to opět bude velká porce zábavy, trefných postřehů z teenagerského a rodinného života a hořkosladkých momentů. Zatím nevíme, kdy třetí řada dorazí, nicméně mezi prvními dvěma byl roční rozestup, tak snad se té třetí dočkáme už příští rok.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest