Green Lantern: Nová série bude roztažená napříč prostorem, ale i časem

Green Lantern: Nová série bude roztažená napříč prostorem, ale i časem | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Představitel jednoho z Lanternů, Finn Wittrock, blíže představil novou superhrdinskou show, která by měla být značně netradiční.

Nová velkolepá série Green Lantern představí rovnou několik vesmírných strážců pořádku s kouzelnými prsteny. V centru pozornosti budou Alan Scott, Bree Jarta a Guy Gardner. Právě toho v sérii představuje Finn Wittrock, herec dosud známý především z Ratchedové a American Horror Story. Wittrock o chystané sérii promluvil s magazínem Entertainment Weekly.

Dle jeho názoru budou diváci chystanou show „vážně příjemně překvapeni“. Finn slibuj, že nás čeká opravdu rozsáhlý děj, který má epické měřítko a rozprostírá se nejen v prostoru, ale i v čase. (Z toho co víme, tak Alan Scott by měl vystupovat ve 40. letech minulého století, Gardner v 80. letech). Nemělo by jít o klasický superhrdinský příběh a každý divák by si v něm měl najít to svoje.

Gardner je obvykle vykreslovaný jako machistická hora svalů a herec moc dobře ví, že jde o rozporuplnou figuru. Jakkoliv se ale bude i v seriálovém zpracování neustále předvádět, tak se Finn dušuje, že v jádru má Guy srdce ze zlata. Je nedílnou součástí příběhu a netradičním hrdinou, který nám ukáže stránku, u níž by nás ani nenapadlo, že ji může mít.

Natáčení by mělo začít někdy na přelomu roku a Wittrock připouští, že myslí na to, že poslední Green Lantern (film s Ryanem Reynoldsem) se příliš nepovedl. Zároveň to ale vlastně bere pozitivního, protože je nikdo nebude srovnávat se starším milovaným dílem, a můžou s kolegy prostě předvést něco vlastního, aniž by se museli poměřovat s předchůdcem. Navíc v tomhle případě nejde o film, ale o minisérii, kde mají tvůrci možnost se do příběhu a postav daleko hlouběji ponořit.

V seriálu o vesmírných policistech s magickými prsteny moci se setkáme hned s několika ústředními postavami. Jednou z nich je Alan Scott (Jeremy Irvine), Green Lantern z roku 1941. Jde o agenta FBI, který je potají gay. Druhým Guy Gardner (Wittrock), superhrdina z roku 1984, popisovaný jako „hora svalů a ztělesnění hyper patriotismu“. Zřejmě půjde o komediální zpracování macho stereotypu. Třetí hlavní postavou bude poloviční mimozemšťanka Bree Jarta a ústřední hrdiny by měli doplňovat další známí i dosud nevidění Green Lanterni.

Seriál pro HBO Max připravují Marc Guggenheim, Seth Grahame-Smith a Greg Berlanti, šéf seriálové tvorby ze světa Arrowverse. Green Lantern má být zdaleka nejdražším seriálem, jaký kdy připravil. V první sérii se máme těšit na 10 epizod.

Foto je ilustrační

Zdroj: Entertainment Weekly

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest