Shining Vale: Strašidelná komediální série s Courtney Cox se blíže představuje

Shining Vale: Strašidelná komediální série s Courtney Cox se blíže představuje | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit další 4 obrázky
Podívejte se na sadu prvních fotografií, jež blíže představují seriál, co o sobě drze tvrdí, že zakládá nový žánr.

Po skončení Přátel si Courtney Cox občas odběhne do filmu (příští rok ji uvidíme ve Vřískotu 5), ale dlouhodobě zůstává věrná komediálním seriálům. Léta hrála ve Městě žen, nově ztvární jednu z hlavních hrdinek v Shining Vale. Na tiskovce před novináři Courtney tvrdila, že se snad v životě v žádné jiné roli necítila tak zranitelná a nikdy nepracovala tak tvrdě. Dostala příležitost si zkusit hereckou polohu, jakou dosud nezakusila.

V hororové komedii ztvárnila hlavu rodiny jménem Pat, která začne být přesvědčená o tom, že je buď v depresi, nebo posedlá démonem – symptomy jsou totiž totožné. Její rozložená rodina se z velkoměsta přestěhuje na venkov, do domu, kde se v minulosti staly ohavné věci. Pat jako jediná vidí, že se v domě stále děje cosi podezřelého.

Tvůrci seriálu jsou Jeff Astrof a Sharon Horgan, kteří sebevědomě tvrdí, že vymysleli úplně nový žánr. Nejde totiž podle nich o klasickou strašidelnou komedii, ale o film, kde jsou hororové pasáže plně děsivé a není na nich nic vtipného. A stejně tak komediální složka díky dobře napsaným postavám a dialogům funguje zcela nezávisle na strašení. Projekty, které braly komedii i horor stejně vážně, už tu samozřejmě byly, ale jestli bude Shining Vale opravdu tak dobré, jak se autoři holedbají, zlobit se asi nikdo nebudeme.

V dalších rolích vystupují Greg Kinnear jako Patim manžel Terry a Mira Sorvino představuje bytost, která je možná výplodem Patiny fantazie, možná jejím alter egem, ale možná také démonem, který se ji snaží posednout. Dále hrají Sherilyn Fenn, Gus Birney, Dylan Gage, Merrin Dungey, Judith Light a další.

Foto: Starz

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest