Ztracený symbol: Záhadologický trailer Dana Browna je tu s novou upoutávkou

Ztracený symbol: Záhadologický trailer Dana Browna je tu s novou upoutávkou | Fandíme seriálům
Peacock
Vzhůru do washingtonských katakomb, kde mladý Robert Langdon řeší novou sadu mysteriózních hádanek.

Je tu další upoutávka seriálu Ztracený symbol (The Lost Symbol), jenž vychází ze stejnojmenného románu Dana Browna. V něm se profesor symbologie Robert Langdon pouští po stopách zednářů v americkém Washingtonu. Toma Hankse v hlavní roli vystřídal Ashley Zuckerman, kterému v pátrání pomáhá Valorie Curry, jenž představuje Katherine Solomon, dceru jeho pohřešovaného mentora Petera Solomona.

Nový trailer se snaží budovat intenzivní napětí, kdy hrdinové nacházejí stopu za stopou a unikají na poslední chvíli před nejrůznějšími smrtícími pastmi. Zvolený hudební podkres působí ve starobylých kulisách trochu zvláštně, ale snad se v samotném seriálu bude s doprovodem pracovat lépe. Záhady tu a tam pročísnou záblesky humoru, takže by mohla ze seriálu vzejít příjemná oddechovka.

Po Andělech a démonech a Šifře mistra Leonarda je to již třetí příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát neopustí domácí půdu a po svých předchozích zběsilých šetřeních v evropské kolébce (Římě, Vatikánu, Paříži a Londýně) se prvně zaplete do noční dešifrovací honičky na území USA, přímo v jeho hlavním městě Washingtonu. K řešení záhady je profesor Langdon i tentokrát vyzván velmi bizarním způsobem: hrůzostrašným předmětem ležícím na zemi v Kapitolu, ukazujícím na stropní fresku s obrazem George Washingtona, který je tam zpodobněn jako bůh. A není samozřejmě náhodou, že tento bývalý americký prezident položil roku 1793 základní kámen Kapitolu se zednářským kladívkem a zednářskou lžící v rukou...

Podklady a foto: Peacock

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest