Jak jsem poznala vašeho otce: Další dvě herecké posily pro hledání lásky

Jak jsem poznala vašeho otce: Další dvě herecké posily pro hledání lásky | Fandíme seriálům
Hulu
Nejen hlavní hrdinka nového seriálu má nárok na lásku. Partnery potřebují i její přátelé.

Nový sitcom How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce), jenž volně navazuje na dnes již klasické Jak jsem poznal vaši matku, se už hezkých pár ní natáčí. A ačkoliv velká část obsazení byla oznámena ještě před první klapkou, další posily se doplňují průběžně.

Naposledy se k partičce mladých lidí hledajících lásku a životní štěstí přidali Josh Peck a Ashley Reyes. Peck hraje Drewa, pohledného zástupce ředitel na základní škole, kde pracuje postava Jesse (Chris Lowell). Ashley hraje Hannah, inteligentní a praktickou přítelkyni Sida (Suraj Sharma), která je skvělá ve své práci doktorky, avšak pracuje na chirurgii v Los Angeles, takže je dvojice nucená udržovat vztah na dálku. Peck hrál v Disneyho sérii Turner & Hooch, Reyes v Amerických bozích.

Pro streamovací službu Hulu novinku připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Nevíme, zda nový seriál bude s tím původním jakkoliv provázaný, avšak je označovaný jako „spin-off“, což by nějakou spřízněnost naznačovalo. Hulu si objednalo rovnou celou sérii, která bude pojednávat o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací. V hlavních rolích Hillary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran, Tom Ainsley a Daniel Augustin.

Foto: Hulu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

benjohn | 13.09.2021 10:11
No tak to pestré obsazení je šok, ještě jim tam chybí obézní afroameričanka od rány, asijský gay nebo někdo na vozíčku. Další multi-kulti korektní srajda, kde obsazení menšin bude důležitější, než kvalita. Snad ta blbost nevydrží ani 2 sezony, ale je to stream...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest