Tomb Raider: Chystaný seriál obsadil Laru Croft

Tomb Raider: Chystaný seriál obsadil Laru Croft | Fandíme seriálům
Square Enix
Netflix vybral zkušenou filmovou herečku, jež propůjčí hlas jeho seriálové vykradačce hrobek.

Už v lednu letošního roku bylo oznámeno, že vzniká nový seriál vycházející z videoherní série Tomb Raider. Animé série vzniká pro Netflix. Čerstvě se dozvídáme, že hlavní roli dobrodružky Lary Croft namluví Hayley Atwell, herečka známá především pro své ztvárnění agentky Carter z marvelovského univerza. Brzy Hayley uvidíme také jako jednu z hlavních postav příští Mission: Impossible.

Seriál má navazovat na restartovanou herní trilogii, již v letech 2013-18 představovaly tituly Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider. Trojice her představila mladší Laru a její začátky, kdy se teprve stává vykradačkou hrobek. Série byla oproti starším hrám drsnější a temnější. V závěru triptychu se Lara rozhodne, že její úlohou není rozluštit všechny záhady světa, ale ochraňovat je. Sérii píše a produkuje Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Rudá Sonja).

Tomb Raider je série videoher, komiksů a filmů, jež od roku 1996 přináší akční dobrodružství plná záhad, napětí a mystiky. Hlavní hrdinkou je „vykradačka hrobek“ Lara Croft, jež zkoumá různé zapadlé kouty planety, nachází sídla dávných civilizací, objevuje mocné artefakty a dbá na to, aby se nedostaly do nepovolaných rukou. V poslední videoherní trilogii postavě propůjčila hlas Camilla Luddington. Ve filmovém zpracování ji nejprve hrála Angelina Jolie a později se do role vtělila Alicia Vikander.

Foto je ilustrační, z videoherní předlohy

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest