TUDUM: Netflix zve na velkolepou show, jež představí desítky jeho novinek

TUDUM: Netflix zve na velkolepou show, jež představí desítky jeho novinek | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Koncem září Netflix filmovým a seriálovým fanoušků důkladně předvede všechno, co pro ně v nejbližším roce chystá.

Ve světě filmu jsou poměrně běžné nejrůznější akce, během kterých se veřejnosti představuje budoucí nabídka. Na komiksové filmy a seriály vždy lákaly nejrůznější Comic-Cony, primárně pak ten nejúspěšnější v americkém San Diegu. Na Cinema-Conu představují tradiční filmová studia svou chystanou nabídku pro kina. Disney svoje novinky představuje na disneyovské akci D23, předaleké Galaxii je věnovaná Star Wars Celebration a v posledních letech je čím dál obsáhlejší také výroční prezentace pro investory, z níž si toho spoustu odnesou i fanoušci. Televizní stanice dvakrát do roka lákají na svou budoucnost v rámci prezentace pro Television Critics Association. A třeba DC filmy se loni skvěle uvedly na virtuální akci DC FanDome.

Netflix měl dlouhodobě zprávy o svých novinkách rozházené napříč několika ze zmiňovaných akcí. Teď se rozhodl, že připraví svoji vlastní show. Ta se úsměvně jmenuje TUDUM, což je citoslovce zvuku, jejž slyšíme na začátku každého Netflix pořadu, když se rozsvítí známé logo.

Celá prezentace proběhne online, na virtuální pódiu, a měla by být dostupná fanouškům z celého světa. Akce má trvat tři hodiny, prezentováno bude 70 pořadů, vystoupí více než stovka hvězdných hostů. Můžeme očekávat exkluzivní ukázky, popřípadě krátké prezentace, jež jednotlivé chystané premiéry představí. Celý humbuk můžeme očekávat v noci z 25. na 26. září. Představeny budou novinky pro letošní a následující rok.

Mimo jiných na akci vystoupí Halle Berry, Zazie Beetz, Millie Bobby Brown, John Cho, Idris Elba, Kevin Hart, Chris Hemsworth, Dwayne Johnson, Jung Hae-in, Song Kang, Regina King, Jennifer Lawrence, Álvaro Morte, Elliot Page, Adam Sandler, Maite Perroni, Zack Snyder, Omar Sy nebo Charlize Theron.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest