Ty: Třetí řada vražedné série je v traileru rozkošně vyšinutá

Ty: Třetí řada vražedné série je v traileru rozkošně vyšinutá | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Co se stane, když psychopat získá svoji vysněnou milovanou?

Seriál Ty je skvělou trashovou zábavou, která si s gustem dělá legraci z příběhů o zamilované posedlosti a ve svojí přestřelenosti vlastně docela pravdivě rozkrývá absurditu přepjaté „lásky až za hrob“. V první sérii antihrdina Joe (Penn Badgley) tak strašně toužil po své vysněné, až to skončilo vražedně. Ve druhé řadě se karta obrátila, když se ukázalo, že jeho nová „jediná“ Love (Victoria Pedretti) ve skutečnosti není o nic méně vyšinutá než on sám.

Třetí řada se pokusí zase celý koncept posunout zase o kus dál. Pokládá hned celou řadu zajímavých otázek. Je v životě naším nejmilovanějším partner nebo potomek? Je v srdci pro oba dost prostoru? Uvědomíme si o něco víc, co jsme vlastně zač, když najednou máme vychovávat někoho dalšího? Dokážeme žít s někým, kdo odhalí, že má vlastně stejné nedostatky, jako my sami? A pokud je tím nejvyšším cílem získat lásku vyvoleného protějšku, tak co se vlastně stane po tom, když je cíle dosažen?

Tohle všechno jsou zajímavé otázky, které by byly dostatečně poutavé i pro to nejserióznější charakterní drama. V Ty je všechno navíc podané extrémně zábavným prizmatem brakového zabijáckého řádění. A trailer odhaluje, že třetí řada opět nabídne celou řadu pikantních, čvachtavých momentů. Netflix ji uvede 15. října 2021.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest