Invaze: Přílet mimozemšťanů v nové upoutávce vypadá velkolepě

Invaze: Přílet mimozemšťanů v nové upoutávce vypadá velkolepě | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 3 obrázky
Připravte se na rozmáchlý sci-fi seriál, který útok mimozemšťanů vykreslí v jeho barvité globální rozmanitosti.

22. října streamovací služba Apple TV+ přinese první tři epizody výpravného sci-fi seriálu Invaze. Série se volně inspiruje Válkou světů od H.G. Wellse. Pojednává o tom, že na Zemi přistane mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase, pohledem pěti obyčejných lidí z různých částí planety. Čeká nás globální pohled na to, jak by nás všechny invaze mimozemšťanů ovlivnila. Po zhlédnutí sci-fi dramatu by se měli diváci sami sebe ptát, jak by se při podobné situaci zachovali oni.

Čerstvě byl zveřejněný nový trailer, jenž ze všeho nejvíc odhaluje masivní měřítko celého projektu. A nebavíme se jen o tom, že seriál vypadá nákladně. Fascinující je také rozmanitost úhlů pohledu, z nichž nám bude invaze představená. S kosmonauty se podíváme na vesmírnou stanici, zavítáme s běžnými lidmi do zničených ulic, s vojáky do přední linie, popřípadě společně s vědci zkusíme navázat komunikaci. Politici se mezitím snaží lidi koordinovat, aby při čelení mimozemské hrozbě táhli za jeden provaz.

Sérii připravili Simon Kinberg a David Weil. V hlavních rolích hrají Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (Stowaway), Golshifteh Farahani (Extraction), Firas Nassar (Fauda) nebo Shioli Kutsuna (Deadpool 2). Hlavním režisérem série je Jakob Verbruggen (Psychiatr, The Fall).

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest