Peacemaker: Nejsvalnatější blbeček pod sluncem se v novém traileru vrací k „hrdinství“

Peacemaker: Nejsvalnatější blbeček pod sluncem se v novém traileru vrací k „hrdinství“ | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Dobrá rada: Když se člověk méně často chová jako idiot, víc lidí ho snese. Spin-off Sebevražedné oddílu s Johnem Cenou v hlavní roli.

Režisér James Gunn považuje Peacemakera za jediného ústředního člena Sebevražedného oddílu, který se nijak nepoučil a nevyrostl. Proto je antihrdina v podání Johna Ceny ideálním kandidátem na vlastní minisérii. V té průšvihář z Task Force X dostane novou šanci. A na první pohled jej nečeká nic nepříjemného. Musí dělat dál to, co mu jde nejlépe – likvidovat oponenty. Stačí likvidovat pouze ty „špatné“ a vše bude v nejlepším pořádku.

Trailer zveřejněný v rámci fanouškovské akce DC FanDome naznačuje, že to možná nebude až taková legrace. Znovu se potvrzuje, jaký je Peacemaker nabubřelý blbec. Zároveň je na něm ale cosi politováníhodného a zvlášť když člověk potká jeho příšerného otce, tak skoro máte chuť mu přát, aby se skutečně stal lepším člověkem. Jakkoliv to nemůže vzít zpátky všechny ty vraždy, které dosud spáchal.

Ostatní členové obsazení jsou stejně zábavní jako Cena, ať už jde o běžné agenty, nebo další osoby, co mají superhrdinské rysy. A „přátelství“ s orlem? To musí být ve světě pohyblivých obrázků nějaké bizarní prvenství. Vše zkrátka nasvědčuje tomu, že by Peacemaker měl být velice příjemnou superhrdinskou zábavou, v tomhle případě více opíranou o humor, charaktery a dialogy, než velkolepou akci.

Minisérie Peacemaker začne být vysílána na HBO Max 13. ledna 2022.

Podklady a foto: Warner Bros.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 9

Marek | 17.10.2021 20:32
Před pár dny vyšly teasery a trailery na nejnovější řady těch největších seriálových pecek současnosti - Narcos Mexico, Gomora a La Casa de Papel a tady na webu ani zmínka :-D Jste naživu? :-D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest