Ozark: Nový teaser odhalil datum premiéry 4. řady

Ozark: Nový teaser odhalil datum premiéry 4. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Jason Bateman a jeho rodina jsou zpátky, aby se ještě jednou pokusili vymotat ze všech svých kriminálních průšvihů.

Netflix zveřejnil další kratičký teaser pro svůj seriál Ozark, kde se jedna na první pohled obyčejná rodina snaží přežít v krutém světě organizovaného zločinu. Nová ukázka je na záběry skoupá, vlastně jen připomíná pochmurnou náladu, v níž se série nese, a nechá promluvit klíčové postavy. Podle Martyho (Jason Bateman) peníze určují, jaké máme v životě možnosti. Ruth (Julia Garner) nahlas spekuluje o tom, zda by (Martymu?) nebylo lépe, kdyby byl mrtvý. Darlene (Lisa Emery) trvá na tom, že zrada má důsledky, Wendy (Laura Linney) hovoří o tom, že když se nehnete z místa, můžete zemřít a mafiánský boss Navarro (Felix Solis) vše uzavírá prohlášením, že dnešek je novým začátkem.

Krom skromné upoutávky přineslo video především důležitou informaci. První polovinu závěrečné (čtvrté) řady Netflix uveřejní 21. ledna 2022. Víme, že druhá polovina epizod dorazí někdy později v témže roce.

Ozark pojednává o rodině Byrdových, kteří ze dne na den opustí svůj dosavadní život ve velkoměstě a odstěhují se do ospalé dovolenkové lokality v Missouri, kde hlava rodiny začne prát špinavé peníze z drogového byznysu, aby rodinu ochránil před nebezpečnými mafiány, se kterými se ve svojí chamtivosti a naivitě spolčil. Autory seriálu jsou Bill Dubuque a Mark Williams, hlavním scenáristou je Chris Mundy. Jason Bateman krom ztvárnění hlavní role také seriál produkuje a zrežíroval stěžejní epizody.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest