ČT nakoupila v Cannes, uvede izraelský thriller Fauda, srbské drama Rodina nebo dokument o Gretě Thunberg

ČT nakoupila v Cannes,  uvede izraelský thriller Fauda, srbské drama Rodina nebo dokument o Gretě Thunberg | Fandíme seriálům
Viaplay, BBC
Zobrazit dalších 14 obrázků
ČT nakoupila čtyřicet televizních titulů na veletrhu v Cannes, do zahraničí prodala seriál Kukačky nebo minisérie Ochránce a Božena.

Česká televize se zúčastnila mezinárodního veletrhu MIPCOM 2021 v Cannes a nakoupila přes čtyřicet nových seriálů a televizních filmů. Diváci se mohou těšit na šestidílnou sérii o císařovně Sisi, dobový retroseriál Hotel Evropa, izraelský akční thriller Fauda anebo historickou minisérii Sanditon inspirovanou posledním románem Jane Austen. Ředitel programu ČT Milan Fridrich k novinkám říká: „Příští rok také uvedeme třeba dvě řady mimořádného akčního thrilleru Fauda o zvláštní protiteroristické jednotce izraelské armády nebo výjimečné srbské drama Rodina, jež vypráví příběh rodiny před zatčením otce za válečné zločiny v tehdejší Jugoslávii.

Národní házená: Sportovní komedie od režiséra Lajny vzniká exkluzivně pro Voyo
 

Z britských seriálů, které ČT dříve uvedla, se diváci mohou těšit na nové série Otce Browna a Zavolejte porodní sestřičky. Dále se můžeme těšit na čtyřdílný cyklus Donald Trump, třídílnou dokumentární sérii o enviromentální aktivistce Gretě Thunberg, pokračování dánského thrilleru Tváří v tvář, kriminální minisérii o vraždě novinářky Případ: ponorka či drama z prostředí okupovaného Iráku Baghdad Central.

Vyjma nákupu titulů se ČT účastnila veletrhu i jako producent. Do Polska zamíří drama Kukačky a historická minisérie Božena. Španělská veřejnoprávní televize projevila zájem o minisérii Ochránce a lotyšská televize o všechny novější pohádky z dílny ČT. V Itálii poběží Ochránce a Kukačky a možná vznikne i jejich italská adaptace.

Zdroj: ČT

Foto: Viaplay, BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest