The Acolyte: Nový Star Wars seriál má zpracovat nástup temné strany Síly

The Acolyte: Nový Star Wars seriál má zpracovat nástup temné strany Síly | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Úpadek Vrcholné republiky a bližší seznámení s temnou stranou Síly nabídne mysteriózní thriller z historie předaleké Galaxie.

Před rokem Lucasfilm představil širokou nabídku Star Wars seriálů, které hodlá v budoucnu uvést na streamovací platformě Disney+. Jedním z nich je i The Acolyte. Věděli jsme toho o něm dosud relativně málo. To se zatím nějak zásadně nemění, přesto fanoušky Hvězdných válek určitě potěší nové zákulisní podrobnosti od serveru The Illuminerdi, které pomáhají důkladněji prokreslit obrázek celého seriálu.

The Illuminerdi s odkazem na zákulisní zdroje tvrdí, že seriál bude zasazený zhruba 200 let před ságu rodu Skywalkerů a uvidíme v něm klíčové období pádu „Vrcholné republiky“ (The Hight Republic). Dosavadní komiksy a knihy se věnovaly Vrcholné republice jako takové, období konce období prosperity jsme zatím neznali. Velký podíl na dosavadní prosperitě měla skutečnost, že se v minulosti podařilo Jediům zcela potlačit Sithy. Ti se teď ale vracejí a série nám dost možná ukáže, jak se to stalo.

O temné straně Síly bychom se měli dozvědět víc, než kdykoliv předtím. Hlavní protagonistka série se má jmenovat Aura (nebo je tak minimálně označována v castingových dokumentech) a do role se hledá hledá mladá žena na přelomu dvacítky, která nebude běloška. Krycí pracovní název série je Paradox a po určitém odkladu se navzdory původním předpokladům začne točit v létě 2022.

Máme se připravit na mysteriózní thriller, kde nebude nouze o bojová umění a ústřední autorkou série bude Leslye Headland, jež je zodpovědná za skvěle přijatou Ruskou panenku.

Foto: Lucasfilm/Disney

Zdroj: The Illuminerdi

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Lejon | 05.11.2021 10:06
Žena a není to běloška??? Vše v této větě je nepřípustné. Už vidím jak si dávám já na pracáku inzoš že takto někoho hledám... Topič - muž, běloch. Fakt už mě ten dvojí metr sere.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest