Expendables či Rambo mají dostat televizní seriály

Expendables či Rambo mají dostat televizní seriály | Fandíme seriálům
Carolco/Orion/Lionsgate
Připravte se na to, že vyždímané značky se budou dojit ještě v televizi.

Šéf společnosti Millenium Media Jeffrey Greenstein poskytl rozhovor The Hollywood Reporteru a byl dotázaný i na to, zda jeho společnost plánuje do budoucna točit větší množství televizních seriálů, tak jako to dělá značná část konkurence.

Greenstein odpověděl, že se Millenium nadále bude soustředit primárně na filmy, ale televizní seriály v přípravě mají. Zatím nicméně nechtějí točit původní látky, ale zaměří se na seriály zaměřené na své dosavadní značky. Konkrétně šéf studia uvedl, že momentálně jsou vyvíjeny televizní série ke značkám Pád (Bílého domu, Londýna…), Rambo, Expendables a Hellboy. Nikde není psáno, že ze všech tvůrčích jednání nakonec vzejde schválení rozpočtu a všechny seriály se skutečně vyrobí. Avšak potenciál v těchto čtyřech značkách Millenium vidí a snaží se přijít na to, jak jej vyždímat.

U Pádu jsme o seriálových spin-offech slyšeli před dvěma lety. Tehdy byl plán takový, že souběžně s dalšími filmy budou vznikat mezinárodní seriály – z různých zemí a v různých jazycích. U Ramba se v roce 2015 hovořilo o seriálu s Johnovým synem a ještě před rokem Stallone připouštěl, že by jej lákal prequel o hrdinově dospívání. Kdo ví, zda se ve svých úvahách hodlá Millenium vydat libovolným ze dvou směrů, anebo má zcela jiné plány. U Expendables se o všemožných spin-offech (s jednotlivými postavami, s ženskými hrdinkami…) mluví léta, ale za celou dobu se horko těžko daří připravovat jednotlivé další díly hlavní série (i kdyžu aktuálně natáčené čtyřky občas panují nejasnosti ohledně toho, jestli je to vlastně čtyřka, nebo spin-off…). U Hellboye autor komiksové předlohy Mike Mignola před dvěma lety uváděl, že seriál vnímá jako dobrou příležitost, jak léta svojí bohaté mytologie pořádně zužitkovat. Tak třeba to Millenium vidí stejně.

Foto je ilustrační - filmový Rambo

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest