Continental: Seriál z historie vražedného světa Johna Wicka obsadil další posily

Continental: Seriál z historie vražedného světa Johna Wicka obsadil další posily | Fandíme seriálům
Lionsgate
Prequel Johna Wicka je opět castingově o něco bohatší. Potkáme další mladší verzi známé postavy.

Pokračují přípravy seriálu Continental, který nám blíže představí historii speciálního hotelu pro zabijáky, jehož služeb často využívá John Wick. Nově do série byli obsazeni hned tři noví herci, kteří doplní Colina Woodella v roli mladého Winstona.

Ayomide Adegun byl obsazený jako další mladší verze již známé postavy. Konkrétně bude hrát mladšího Charona, nekompromisního recepčního, jehož ve Wickově sérii hraje Lance Reddick. Adegun je v Hollywoodu naprostý nováček. Dalším nově obsazeným je Jeremy Bobb, jehož jsme nedávno mohli vidět například v sérii Outsider. Bobb hraje postavu jménem Mayhew, o níž nemáme bližší podrobnosti. A do třetice byl obsazený Peter Greene (Pulp Fiction), jenž si zahraje „strýčka Charlieho“, zřejmě tedy příbuzného hlavního hrdiny.

Série nás seznámí s počátky hotelu pro zabijáky. Podíváme se do roku 1975, kde je mladý Winston vtažený do pekla tehdejšího New Yorku, aby se postavil minulosti, o níž se domníval, že už ji nechal za sebou. Winston se proplétá smrtícím newyorským podsvětím, aby se v zoufalé snaze pokusil získat kontrolu nad ikonickým hotelem, kde se scházejí ti nejnebezpečnější zločinci.

V hlavních rolích vystupují Colin Woodell, Mel Gibson, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb nebo Petere Greene. Showrunnery série jsou Greg Coolidge a Kirk Ward. Režírují Albert Hughes a Charlotte Brändström.

Foto je ilustrační - John Wick

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest