Obi-Wan Kenobi: Pusťte si první teaser

Obi-Wan Kenobi: Pusťte si první teaser | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Hromada výtvarných návrhů ukazuje, jak bude vypadat další část příběhu mistra Jedie v podání Ewana McGregora.

Velká oslava Disney+, kde bude streamovací služba ukazovat, co do budoucna chystá, proběhne teprve zítra. Z nějakého důvodu byl však už dnes zveřejněný teaser ke Star Wars seriálu Obi-Wan Kenobi. Pravda, ukázka sama o sobě nenabízí žádné záběry přímo ze seriálu, ale přinejmenším můžeme vidět u představitele hlavní role Ewana McGregora, s jakým nadšením se k roli mistra Jedie vrátil.

Upoutávka je také plná výtvarných návrhů, kdy krom řady lokací vidíme také další šermířský duel mezi Vaderem a Kenobim. Podle režisérky Deborah Chow jsou obě postavy natolik provázané, že by Obi-Wanovu minisérii bez Vadera prostě nebylo možné natočit. V roli se vrací Hayden Christensen, na něhož se McGregor hodně těšil.

Příběh šestidílné minisérie začíná 10 let po dramatických událostech Pomsty Sithů, kdy Obi-Wan zažil svou největší životní prohru, když byl přímým účastníkem pádu svého nejlepšího přítele a žáka Anakina Sykwalkera. V hlavních rolích Ewan McGregor a Hayden Christensen. Za kamerou stojí scenárista Joby Harold a režisérka Deborah Chow. Joel Edgerton se vrací jako Owen Lars, Bonnie Piesse jako Beru Whitesun Lars. Dále hrají Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie a Maya Erskine. Série by měla být uvedena v roce 2022.

V tuhle chvíli není zřejmé, zda se v pátek dočkáme další upoutávky, anebo tohle bylo u příležitosti Disneyho speciální akce k Obi-Wanovi vše.

PS: Vypadá to, že upoutávka unikla předčasně, takže poměrně rychle z internetu mizí.

Podklady a foto: Lucasfilm/Disney

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Rodann | 12.11.2021 18:30
Concept arty zde: https://imgur.com/a/6Kzl3e2#fZev0pH a celý sizzle reel tady: https://cdn.discordapp.com/attachments/891682568813043735/908457453870518322/he3XqJhxDqbGnnu4.mp4
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest