Veliká: Skvělá komediální série se vrací

Veliká: Skvělá komediální série se vrací | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 1 obrázek
Historická taškařice se skvělou Elle Fanning v hlavní roli je zpátky, opět ji u nás nabídne HBO.

Už zítra si budeme moci na HBO Go vychutnat první dvě epizody druhé řady skvělého seriálu Veliká (The Great). Ten sleduje osudy osvícené Kateřiny, která si naivně myslí, že vnese svou kulturnost do carského Ruska. Setkává se však pouze s nepochopením, buranstvím, násilím a intrikami. Celý seriál je plný nadsázky, satiry, má svižné tempo, břitké dialogy a skvělé obsazení v čele s Elle Fanning v roli Kateřiny a Nicholase Houlta v úloze cara Petra III. V závěru první série provedla Kateřina převrat, druhá řada na události naváže.

Kateřina se chopila trůnu, ale zjišťuje, že provést puč proti manželovi ještě byla celkem hračka, oproti „osvobození“ země, která o to vůbec nestojí. Neustále se musí potýkat se svým dvorem, se svými věrnými a dokonce i s vlastní matkou. To vše, zatímco se snaží vnést do Ruska pokrok. Petr se mezitím postupně mění z nenáviděného manžela v někoho jiného. Ve vězně? Spojence? Nebo snad dokonce milence? Kateřina nakonec pochopí, že abyste změnili zemi, musíte ji nechat, aby změnila vás. Mezi idealismem a šílenstvím je jen tenká hranice. Pokud se opravdu chce stát Velikou, musí se Kateřina snažit víc, než si kdy dovedla představit.

Obsazení nově doplnila Gillian Anderson jako Kateřinina matka. Dále hrají Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield nebo Bayo Gbadamosi. Hlavním scenáristou je i nadále Tony McNamara.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest