Peklo: Na Netflix dorazil nový korejský seriál. Čeká nás další Hra na oliheň?

Peklo: Na Netflix dorazil nový korejský seriál. Čeká nás další Hra na oliheň? | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Z posledního korejského seriálu byl na Netflixu celosvětový megahit. Seznamte se s nadpřirozenou novinkou, jež má právě dnes premiéru.

Ambiciózní seriály s celosvětovým potenciálem už se netočí jen v angličtině. Španělsko nám dalo Papírový dům, Německo Dark, Francie Lupina a a Jižní Korea před časem Hru na oliheň. K východoasijským dravcům je aktuálně namířena zvýšená pozornost. Tu by nově mohl přitáhnout seriál Peklo (mezinárodně Hellbound).

Tentokrát nás čeká nadpřirozená (lehce hororová) show s náboženskou tematikou, kterou připravil Yeon Sang-ho, režisér zombie hitu Vlak do Pusanu. Zveřejněné trailery ukazují, že nás čeká výpravná podívaná, s okultní atmosférou a velkým mystériem k diváckému rozšifrování. Netflix seriál nasadil do svojí nabídky právě dnes a dosavadní recenze jsou vesměs kladné, kdy kritici chválí zpracování, zápletku i sociální komentář, který série nabízí.

Oficiální synopse: Uprostřed Soulu dojde před očima přihlížejících davů k neuvěřitelné ukázce pekla přímo na Zemi. Tajuplné bytosti odsoudí několik lidí k propadnutí peklu. Následně se v přesně daný čas objeví bytosti z jiného světa a všechny odsouzené brutálně upálí. Po nadpřirozené události zavládne chaos, ze kterého zřetelně vyčnívá hlas Jung Jinsu, vůdce nastupující náboženské organizace Nová pravda. Jinsu tvrdí, že k zatracení jsou vybíráni pouze hříšníci a nastalé události jsou zásahem shůry, který má napravit lidstvo. Jungovi zaslepení následovníci si říkají Hrot šípu a dle svého uvážení trestají ty, kteří se podle nich provinili boží vůli. Ze světa se stává živoucí peklo.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest