Prima nadělí divákům pod stromeček pohádkové klasiky, Kevina McCallistera nebo Gentlemany

Prima nadělí divákům pod stromeček pohádkové klasiky, Kevina McCallistera nebo Gentlemany | Fandíme seriálům
STX Entertainment, Bontonfilm, 20th Century Fox
Zobrazit dalších 10 obrázků
Stanice Prima vsadí o Vánocích na české pohádky a americké komedie. Na Silvestra se vytasí se speciálními díly Partičky a 7 pády Honzy Dědka.

Po České televizi zveřejnila vánoční program i Prima. Vánoce na Primě budou ve znamení českých klasických pohádek a amerických komedií, zatímco na Nový rok uvede dvě filmové premiéry. První pohádkovou vlaštovkou bude již v neděli 28. 11. televizní premiéra Princezny zakleté v čase, která byla v kinech loni na podzim. Princezna Ellena (Natalia Germani) bojuje s kletbou, přičemž ji pomáhá mimo jiné princ Jan (Marek Lambora).

Zoo: Prima natáčí nový seriál s Evou Burešovou
 

O týden později 5. 12. Prima uvede podprůměrnou pohádku Když draka bolí hlava, která je zajímavá především tím, že se jedná o poslední filmovou roli zpěváka Karla Gotta. Na Štědrý den se diváci mohou těšit na Hurvínka a kouzelné muzeum, Kouzelný měšec a Sedmero krkavcůMarthou Issovou. Na pohádky naváže první díl Sám doma a večer zakončí komedie Frajeři ve Vegas.

První svátek vánoční přinese černobílý snímek Dívka v modrém z roku 1939 a romantickou komedii Prstýnek z roku 1944. Dále hlavní kanál Primy uvede Pyšnou princeznu, dvojku Sám doma nebo Čokoládu s Johnny Deppem. Druhý svátek vánoční bude opět filmový. Od Babičky a Muže se železnou maskou, přes Pannu a netvora od Juraje Herze po S čerty nejsou žerty a Slunce, seno, jahody.

Silvestrovské schéma bude divákům povědomé z minulých let. Ve 20:15 odstartuje poslední večer roku 2020 speciální silvestrovské vysílání talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Následovat bude Silvestrovská Partička se silvestrovskou tématikou a před půlnočním přípitkem započne Silvestrovský Talent, který připomene to nejlepší z letošního ročníku. Večer na Nový rok Prima uvede dvě televizní premiéry, a to komedii Podfukářky s Anne Hathaway a letošní gangsterku Guye Ritchieho Gentlemani.

Zdroj: Prima

Foto: STX Entertainment, Bontonfilm, 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Sám doma

09.11.1990 | USA
Komedie, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest