Next Level Chef: Gordon Ramsay chystá další bombastické vaření

Next Level Chef: Gordon Ramsay chystá další bombastické vaření | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Nová kuchařská show připomíná sci-fi snímek Díra.

Gordona Ramsayho asi není třeba dlouze představovat. Internacionální kuchařská superstar zpopularizovala televizní řvaní na kuchyňské hříšníky a hlášky jako „je to syrový!“ stačily zlidovět. Byl to právě Ramsay, kdo proslavil i u nás populární formáty jako Kitchen Nightmares (Ano šéfe), Hell's Kitchen nebo MasterChef. Neustále ale také zkouší formáty nové.

Poslední novinka se jmenuje Next Level Chef, tedy zhruba „Kuchař na vyšší úrovni“. Úroveň v tomhle případě nebude jen míra umu, ale také doslovná skutečnost. Aby nový pořad oslnil diváky, natáčel se na třípodlažní kulise, kdy každé patro obsahuje jednu kuchyň. Nahoře je ta nejlepší, dole ta nejhorší.

V každém nižším patře také mají kuchaři k dispozici horší suroviny než v tom předešlém. Ramsay věří, že skutečně dobrý kuchař se pozná podle toho, co dokáže uvařit v těch nejhorších podmínkách, ne v těch nejlepších. Aby byl dojem z kulisy kompletní, doplňuje ji výtah, který projíždí patry seshora dolů. Tento koncept dává tak trochu vzpomenout na snímek Díra (The Platform) – temnou sci-fi, kde vězni ve vysoké věži dostanou k jídlu pouze to, co na ně zbude ve výtahu, který k nim sjede od vězňů v patře nad mini.

Soutěže se účastní celkem 15 soutěžících, mezi kterými jsou pomocní kuchaři z restaurací, domácí kuchaři, hvězdy sociálních sítí či majitelé food trucků. Ti mezi sebou bojují o výhru v hodnotě 250 tisíc dolarů. Soutěžícím ve hře pomáhají tři mentoři, kterými jsou Ramsay, Nyesha Arrington a Richard Blais. Nová show má premiéru 2. ledna. 2022 a to nejprve na stanici Fox.

Foto: Fox

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest