Peacemaker: Hutný trailer vysvětluje, že svět potřebuje komiksového parchanta

Peacemaker: Hutný trailer vysvětluje, že svět potřebuje komiksového parchanta | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Občas city nejsou na místě. V Johnu Cenovi se ale postupně začínají probouzet.

Po nedávném klipu se teď Peacemaker vytasil s dlouhým, plnohodnotným trailerem. Z toho je podstatně patrnější, co přesně můžeme od seriálu navazujícího na Sebevražedný oddíl čekat. Malý tým agentů je určený na černé operace. Nemá žádnou podporu, žádné krytí. Když se namočí do nějaké šlamastiky, musejí se z ní sami dostat. Na nejnovější misi potřebují k ruce nějakého schopného zabijáka, který se neštítí ničeho. A dostanou Peacemakera, samozvaného „hrdinu“, jenž je podle vlastních slov pro mír ochotný zabíjet muže, ženy i děti.

Nově zveřejněný trailer poodhaluje, že v Peacemakerovi (John Cena) se nicméně začínají probouzet city a jeho zabijácké počínání se tím dost zkomplikuje. Zároveň začíná platit, že místo aby k němu jeho noví parťáci cítili pouze odpor, pomalu se v nich probouzí také soucit. Seriál vykreslí rozporuplného antihrdinu v mnoha rovinách a z ukázky je patrné, že nás čeká mnoho vtípků na jeho účet, ale také spousta další srandy, akce a zajímavých vedlejších postav. K traileru přidáváme ještě video z nedávného Comic-Conu.

Peacemaker je seriálový spin-off celovečerního snímku Sebevražedný oddíl, kde se John Cena vrací jako Peacemaker, samozvaný superhrdina, který tak silně věří v mír, že je ochotný pro něj vraždit. Hlavní tvůrčí osobností je James Gunn, v hlavních rolích vystupují John Cena, Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Freddie Stroma a Chukwudi Iwuji. První epizoda bude uvedená na HBO Max 13. ledna 2022.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest