Halo: Nový teaser ukazuje komando spartanských bojovníků v pohybu

Halo: Nový teaser ukazuje komando spartanských bojovníků v pohybu | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit další 4 obrázky
Sci-fi seriál natočený na motivy slavné videohry postupně odhaluje svou vizuální podobu.

Zfilmování videoherní série Halo se dlouho odkládalo a protahovalo. Teď je seriál natočený a uvidíme jej už v úvodu příštího roku. Nedávno tu byl kratičký teaser, který lákal fanoušky na ikonické brnění ústřední postavy, tzv. Master Chiefa. Teď je tu další teaser, který už může promlouvat i k širšímu diváckému spektru.

Ve velkém hangáru vidíme nejrůznější stíhačky a především šiky tzv. „Spartanů“ speciálně geneticky modifikovaných, vytrénovaných a vyzbrojených jednotek, které hráči dobře znají z videoher a seriáloví diváci už je také brzy blíže poznají.

Kratičké video také odhaluje, že už v noci ze čtvrtka na pátek bude zveřejněná podstatně výživnější upoutávka v rámci videoherních The Game Awards. Tak se v pátek zastavte, budeme pro vás mít delší trailer připravený.

Halo je populární videoherní série sci-fi stříleček s maskovaným hlavním hrdinou, ke které se hraná adaptace připravuje už od roku 2005. Původně se počítalo s celovečerním filmem, kolem kterého se motali Guillermo del Toro či Neill Blomkamp. Teprve v roce 2013 se záměr změnil a začal se připravovat seriál. Režie se ujal Otto Bathurst, vrchním scenáristou je je Steven Kane. V hlavní roli Master Chiefa se představí Pablo Schreiber. Hlas Cortaně opět propůjčí Jen Taylor, jako ve videohrách. Dále hrají Yerin Ha, Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac, Olive Gray, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani a Natascha McElhone jako doktorka Halsey, geniální stvořitelka programu Spartan, na výrobu super vojáků. S uvedením se počítá na první čtvrtletí roku 2022.

Podklady a foto: Paramount+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest