Jeff Probst ze Survivora vezme do divočiny Celebrity

Jeff Probst ze Survivora vezme do divočiny Celebrity | Fandíme seriálům
CBS
V přírodě s elementy a mezi sebou nechtějí bojovat jen obyčejní smrtelníci.

Fanoušci amerického Survivora se dlouhodobě ptali na to, jestli vnikne nějaká celebrity edice. Některé mezinárodní verze ji měly, Big Brother (v USA i jinde) ji měl, samotný Survivor tu a tam na ostrov pustil někoho ze sportu či šoubyznysu. Plnohodnotné sezony s celebritami jsme se ale nikdy nedočkali.

Moderátor a producent pořadu Jeff Probst často namítal, že si není jistý, zda by se jim podařilo dát dohromady sestavu soutěžících, která by stála za to. Celebrity, které by byly dostatečně známé (žádná béčka, jako to bývá v celebrity verzi Big Brothera), které by nevyžadovaly žádné úlevy a speciální zacházení a které by byly ochotné riskovat svou kariéru (zdraví) a na zhruba měsíc a půl všeho nechat a vydat se do Tichomoří, kde by neměli žádnou kontrolu nad tím, jak je pořad vyobrazí.

Možná je tedy dobře, že k Celebrity verzi nakonec nikdy nedošlo. Nicméně Probsta myšlenka vždy lákala, a tak si jakousi její variaci zkouší mimo Survivora. Pro svou domovskou stanici CBS pomohl připravit novou soutěžní trosečnickou reality-show nazvanou Beyond The Edge. V té se skupina celebrit (v tomhle případě spíše těch béčkových) vydá soutěžit mezi sebou do Panamy. Show produkuje společnost Renegade 83, tedy firma, která nevyrábí Survivora, ale dělá například Naked and Afraid. Zatím není zcela zřejmé, jak přesně je Probst do pořadu zapojený, možná figuruje pouze jako jeden z producentů.

Server TMZ odhalil první známé soutěžící, mezi které patří Colton Underwood (americký fotbalista), Ray Lewis (také fotbalista), Jodie Sweetin (herečka – Plný dům), Metta World Peace (kontroverzní basketbalista), Eboni K. Williams (moderátorka, účastnice The Real Housewives) a Paulina Porizkova, americká modelka československého původu.

Celebrity by měly případnou výhru věnovat na charitu dle svého výběru. Vypadá to, že pořad už je natočený a vysílat by se měl snad příští rok v dubnu.

Foto je ilustrační - Survivor (CBS)

Zdroje: Deadline, TMZ

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest