Jak jsem poznala vašeho otce: První trailer je tu

Jak jsem poznala vašeho otce: První trailer je tu | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit další 3 obrázky
Mladší sourozenec komediálního hitu HIMYM nevypadá vůbec dobře.

K seriálu Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother) z roku 2005 můžete mít výhrady. Lze mluvit o tom, že se rychle vyčerpal, nebo že rychle zestárl a z dnešního pohledu u působí řada vtipů dost křečovitě nebo vyloženě nepatřičně. Sto lidí, sto chutí. Ale většina televizních redaktorů se shodne na tom, že ve své době vyčníval seriál z řady. Na sitcom přinesl hodně netradiční vyprávění (skoky v čase, prostřihy z místa na místo, running joky…), styl humoru, který byl na svoji dobu a na terestriální vysílání dost odvážný a silnou romantickou linku (alespoň v úvodu).

Když tedy pojmenujete svůj seriál How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce), automaticky si na sebe upletete bič a předpokládá se, že vaše novinka bude neméně ambiciózní. Nu, po prvním traileru to vypadá, že buď mají na platformě Hulu opravdu mizerné marketingové oddělení, anebo tenhle seriál bude mít s tím původním společné tak maximálně jméno. Protože v první upoutávce vypadá duchovní bratříček (sestřička) původního seriálu opravdu slabě.

Postavy v rychlém sledu záběrů nepůsobí nikterak výrazně, nedovedou si na první dobrou získat sympatie. Ze záběrů nevykukuje žádná neotřelá zápletka, která by seriál odlišila od romanticky-komediální konkurence. A úplně nejhorší je to s humorem. Seriál vypadá jako klasický sitcom – natáčený ve studiu, v umělých „divadelních“ kulisách. Je záběrovaný jako klasický sitcom. A vtipy má stejně vystavěné, jako klasický sitcom – intonací, pauzami pro divácký smích... Jenže přimíchaný smích v záběrech chybí a působí to strašně nepřirozeně. Buď točte sitcom nebo běžný komediální seriál. Nemíchejte to. Nefunguje to.

Novinka startuje 18. ledna, tak snad nám za měsíc ukáže, že chyba skutečně byla pouze v marketingu.

Pro streamovací službu Hulu novinku připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Nevíme, zda nový seriál bude s tím původním jakkoliv provázaný, avšak je označovaný jako „spin-off“, což by nějakou spřízněnost naznačovalo. Hulu si objednalo rovnou celou sérii, která bude pojednávat o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací. V hlavních rolích Hillary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran, Tom Ainsley, Daniel Augustin a Kim Cattrall.

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest