Chirurgové: Ellen Pompeo by ráda se seriálem skončila

Chirurgové: Ellen Pompeo by ráda se seriálem skončila | Fandíme seriálům
ABC
Mohl by populární seriál nahradit svou ústřední postavu?

Seriál Chirurgové je extrémně dlouhověká záležitost. Je na obrazovkách od roku 2005 a letos fanouškům nabídl už 18. řadu. Před ní byla další budoucnost seriálu trochu nejistá, když trvalo poměrně dlouho, než se stanici ABC podařilo uzavřít smlouvy se všemi klíčovými osobnostmi. V 17. řadě se navíc vracela celá řada postav z řad minulých, což v divácích mohlo vyvolávat dojem, že se rekapituluje před nevyhnutelným koncem.

Nakonec k dohodě s herci a scenáristy došlo, ale je otázkou, zda se to podaří znovu. Představitelka ústřední postavy Meredith Grey Ellen Pompeo v rozhovoru pro Inverse uvedla, že by chtěla, aby seriál skončil. Podle svého vyjádření se snaží všechny přesvědčit o tom, že by seriál skončit měl. Lidé okolo ní to však nechtějí slyšet. Ona se prý neustále ptá, kam by se ještě příběh mohl vyvinout, ale dostává pouze odpověď, že je to přece jedno a hlavní je, že show vydělává bambiliony.

Co to přesně znamená? Nemohla by se Pompeo prostě rozloučit a nechat ostatní, ať si poradí bez ní? Ze seriálu už odešla spousta herců a nahradili je jiní. Je pravdou, že seriál je vlastně pojmenovaný po Meredith a je jednou z posledních hvězd, které jsou v seriálu od naprostého začátku, možná vůbec poslední superstar, kterou ještě Chirgové mají. Mohlo by to bez Meredith fungovat? V minulosti vedení ABC dokonce tvrdilo, že by bez ústřední postavy v seriálu pokračovat nechtělo. Bylo by snad Ellen hloupé připravit všechny kolegy o práci, pokud by se rozhodla skončit?

Zajímavostí je, že v 18. řadě se po letech do seriálu vrátila Kate Walsh v roli Addison Montgomery, bývalé manželky Dereka Shepherda. Ta v seriálu vystupovala v jeho začátcích v úvodních osmi sezonách a sama se stala hlavní postavou seriálu Private Practice, který běžel v letech 2007-13. Mohla by stanice ABC testovat, zda by případně nemohla Kate Walsh Ellen Pompeo v ústřední pozici nahradit? Kdo ví. Seriál se vrátí na obrazovky příští rok v březnu a nejspíš právě během jara se fanoušci dozvědí, zda bude pokračovat nebo skončí.

Foto: ABC

Zdroj: Inverse

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest