Mass Effect: V seriálu by si s chutí zahrál Henry Cavill

Mass Effect: V seriálu by si s chutí zahrál Henry Cavill | Fandíme seriálům
Netflix
Vypraví se hollywoodský milovník videoher po světě Zaklínače také do vesmíru?

Nedávno jsme se dozvěděli, že se chystá seriálové zpracování videoherní série Mass Effect. Ta hráčům před lety dala komplexní svět zasazený do nedaleké budoucnosti, kdy lidstvo cestuje po vesmíru, potkává další kultury a střetává se s extrémně nebezpečnou technologií z dávné minulosti.

Henry Cavill je známý tím, že miluje videohry. A v tomhle konkrétním případě nejde jen o takové ty marketingové řeči, jako když vám polonahá dívčina na Twitchi tvrdí, že opravdu ráda paří. Cavill o hrách docela často veřejně mluví, takže je patrné, že se orientuje. O roli v Zaklínači aktivně usiloval, protože miluje videoherní zpracování látky. A kdyby to někomu jako důkaz nestačilo, tak herec před časem sdílel na sociální síti video, ve kterém si sám staví z komponent herní PC. A to opravdu nedělá nějaký sváteční hráč, který zná videohry tak maximálně díky tomu, že si občas na telefonu chytí nějakého toho Pokémona.

V rozhovoru pro Games Radar Cavill uvedl, že o přípravách Mass Effectu slyšel, a že by se s tvůrci nového seriálu hodně rád sešel. Sice ještě nehrál pořádně Andromedu, protože byl vytížený, ale původní trilogii Mass Effect miluje a považuje ji za geniální. U adaptací má rád, když se tónem drží předlohy. A pokud by seriálový Mass Effect následoval věrně hry, tak by se projektu s chutí zúčastnil.

Foto je ilustrační - Zaklínač

Zdroj: GamesRadar

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest