Tohle jsme my: Nostalgický trailer na finální sérii připomíná nejzásadnější okamžiky seriálu

Tohle jsme my: Nostalgický trailer na finální sérii připomíná nejzásadnější okamžiky seriálu | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Konec rodinné kroniky Pearsonových se blíží. Podívejte se na dojemnou upoutávku připomínající zlomové momenty seriálu.

Jeden z nejpopulárnějších seriálů v USA a nejsledovanějších titul stanice NBC se chýlí ke konci. Dojemné drama Tohle jsme my (This Is Us) završí televizní pouť šestou sezónou, jejíž premiéra se uskuteční 4. 1. Během posledních osmnácti epizod se uzavře kronika rodiny Pearsonových a snad i většina linek vedlejších postav. Na sérii je znát precizní přístup showrunnera Dana Fogelmana (Bláznivá, zatracená láska), který od počátku seriálu hlásal, že mají promyšlený příběh dopředu a nebudou seriál i přes enormní popularitu zbytečně natahovat.

XO, Kitty: Romantická trilogie "Všem klukům" se dočká seriálového spin-offu
 

Již na konci třetí série se Fogelman nechal slyšet, že se příběh přehoupnul do druhé poloviny, čímž připravil fanoušky na blížící se konec. Tohle jsme my je vyprávěno v několika časových rovinách. Nejvíce otázek zbývá zodpovědět z linky z budoucnosti, jako příčiny rozchodu Tobyho (Chris Sullivan) a Kate (Chrissy Metz) nebo důvody, proč Miguel není na rodinném setkání. Představitel Miguela Jon Huertas si stejně jako v páté sérii zrežíroval jednu z epizod. Po devátém díle páté řady The Ride natočil zatím nepojmenovaný třetí díl nadcházející série.

Ve finální sezóně na diváky jistě čeká nespočet vypjatých momentů. Herec Milo Ventimiglia (postava Jacka) považuje za vůbec nejemocionálnější díl finální sezóny čtvrtou epizodu. O čem díl bude, zatím není známo. Jedním z nejvýraznějších témat poslední řady by měl být život s Alzheimerovou chorobou, kterou trpí Rebecca (Mandy Moore). Téma Alzheimera je věnován nostalgický trailer k šesté řadě, v níž Rebecca říká, že by chtěla drobné šťastné momenty prožívat stále dokola, ale ví, že si je brzy již nebude pamatovat.

Představitel Randalla Sterling K. Brown potvrdil, že ve finální řadě opět uvidíme i jeho biologického otce Williama (Ron Cephas Jones). Větší prostor by měla dostat postava Beth (Susan Kelechi Watson), které bude věnován šestý díl Our Little Island Girl: Part Two. Jak název napovídá, bude se jednat o pokračování třinácté epizody třetí série Our Little Island Girl. Úvodní díl šesté série nese název The Challenger a příběh se zaměří na to, jak velká trojka oslaví 41. narozeniny.

Zdroj: TVLine I, II

Foto: NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest