Jak jsem poznala vašeho otce: Máme se těšit na spojnice se starou sérií

Jak jsem poznala vašeho otce: Máme se těšit na spojnice se starou sérií | Fandíme seriálům
Hulu
Milovníci Jak jsem poznal vaši matku si v novém seriálu mají přijít na své.

Nový seriál How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce) svým názvem zcela zjevně odkazuje ke komediálnímu hitu Jak jsem poznal vaši matku. Jak ale seriály nakonec budou nebo nebudou provázané? To při nedávné rozpravě s americkými novináři poodhalili tvůrci nového seriálu.

Hlavní scenárista Isaac Aptaker především zdůrazňuje, že nejde o remake. Sérii označuje jako „samostatné pokračování“, které má co nabídnout fandům starého seriálu i úplně novým divákům. Představitelka hlavní role Hillary Duff dodává, že s kolegy pokusili vytvořit něco původní, ale zároveň si ukradli několik elementů z původní série, které dobře fungovaly. Podle herečky je nový seriál zábavný, pohodový, upřímný a plný momentů, co nám zabrnkají na city.

Apteker ještě dodává, že novinka určitě chce složit původnímu seriálu poctu a fanoušci How I Met Your Mother se mají připravit řadu „malých odměn“, které na ně čekají, pokud vydrží u How I Met Your Father. Na původní diváky má čekat spousta nejrůznějších odkazů napříč celou první řadou.

Uvidíme, zda nás tvůrci zavedou na nějaké známé místo nebo dokonce nechají vystoupit jednu z původních postav, anebo nás čekají pouze odkazy na některé z původních klasických vtípků.

Pro streamovací službu Hulu novinku připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Nevíme, zda nový seriál bude s tím původním jakkoliv provázaný, avšak je označovaný jako „spin-off“, což by nějakou spřízněnost naznačovalo. Hulu si objednalo rovnou celou sérii, která bude pojednávat o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací. V hlavních rolích Hillary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran, Tom Ainsley, Daniel Augustin a Kim Cattrall.

Foto: Hulu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest