Láska je slepá: Druhá řada randění od Netflixu už se blíží

Láska je slepá: Druhá řada randění od Netflixu už se blíží | Fandíme seriálům
Netflix
Už v únoru se budou láskychtiví lidé seznamovat pouze po hlase. Je tu první upoutávka.

Jak že zní ta stará česká pranostika? Leden, do reality show půjdem, únor...ještě tam budem? Tak nějak by se dal komentovat plán premiér Netflixu na následující dva měsíce. Nejprve nás za pár dní čeká už třetí řada soutěže Too Hot to Handle, jen abychom se v únoru spolu s pořadem Láska je slepá (Love Is Blind) vrátili k hledání ryzího citu bez předsudků.

Pokud už si náhodou nepamatujete na reality show, která se stala velkým hitem na začátku pandemie před skoro dvěma lety, tak vězte, že koncept je jednoduchý. Účastníci téhle show postupně chodí na rande s poměrně pestrou škálou protějšků. Vtip je v tom, že se po celou dobu vzájemně nevidí. Poznávají se pouze po hlase a podle toho, jak si osobnostně sednou. Teprve když si vzájemně řeknou své „ano“, tak se mohou navzájem vidět. A pokud se i potom rozhodnou pokračovat v poznávání, čeká je společná dovolená a následně běžné soužití (jen pod dohledem kamer). Nakonec se ukáže, zda se dvojice vezme, nebo rozejde.

V první řadě do dalších částí pořadu postoupilo celkem šest párů, z nichž dva vydržely spolu dodnes. Což na reality show vlastně není vůbec špatný poměr. Série se vrací s druhou řadou na obrazovky 11. února, tedy na Valentýna. Tehdy bude uvedeno 5 epizod, 18. února další čtyři a 25. února Netflix divákům nabídne finále. Seznamovací show moderují Nick a Vanessa Lachey a níže si můžete přehrát první upoutávku:

Podkaldy a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest