Reacher: Nový seriál s oblíbeným vyšetřovatelem představuje brutální upoutávka

Reacher: Nový seriál s oblíbeným vyšetřovatelem představuje brutální upoutávka | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 3 obrázky
Tohle bude hodně jiné podání Jacka Reachera, než když jej představoval Tom Cruise.

Jack Reacher je dlouhodobě oblíbenou knižní postavou. Veterán vojenské vyšetřovací služby se toulá po světě, přitahuje potíže a zúčastněným je pomáhá vyřešit. Knížky následovaly filmy s Tomem Cruisem, kdy minimálně ten první byl dobře hodnocený, ale fanoušci knížek si stěžovali, že pomenší Cruise se do role prostě typově nehodí.

Tentokrát už by čtenáři mohli být spokojení, protože nejen, že je Alan Ritchson chlap jako hora, on za to také umí pořádně vzít. Je tu nová upoutávka seriálu nazvaného zkrátka Reacher, která ukazuje celou scénu vězeňské rvačky, jíž se titulární protagonista účastní. A je vidět, že s ním se prostě nechcete pouště do křížku, protože skupinu nabroušených vězňů vyřídí jako nic. A to dost brutálním způsobem, takže příznivci vypíchlých očí a praštících kostí si přijdou na své.

První řada seriálu Reacher se inspiruje první knihou série Jatka (Killing Floor). Příběh nás seznamuje s Jackem Reacherem (Alan Ritchson), veteránem z vojenské vyšetřovací služby, který se teprve nedávno vrátil do civilu. Reacher je tulák bez telefonu, co jen s nejnutnějším zavazadlem cestuje napříč zemí kterou v minulosti poáhmal chránit. Když Reacher dorazí do Margrave, malého městečka v Georgii, zrovna zde dojde k první vraždě po dvaceti letech. Jack je okamžitě zadržený policií a svědek tvrdí, že jej viděl na místě činu. Reacher se snaží prokázat svoji nevinu a při tom rozkrývá konspiraci, kterou mohou rozkrýt jedině jeho ostrá mysl a pádné pěsti. Jisté je jen jedno. Jako obětního beránka si kriminálníci vybrali špatného chlapa.

Dále hrají Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins a Bruce McGill. Autorem seriálu je Nick Santora. Amazon Prime Video seriál uvede 4. dubna 2022 a první knihu převypráví během 8 epizod. Pokud bude seriál úspěšný, může Amazon zpracovat ještě dalších 25 knih.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest