Severance: Nový trailer přibližuje zaměstnání, kde vám vygumují hlavu

Severance: Nový trailer přibližuje zaměstnání, kde vám vygumují hlavu | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit další 2 obrázky
Psycho thriller ze zaměstnání, pro které se musíte vzdát vlastní paměti natočil Ben Stiller.

Nedávno jsme tu měli první teaser pro minisérii Severance, režijní novinku Bena Stillera. Teď Apple odhalil také delší trailer, který nám daleko víc ukazuje, co vlastně máme od sci-fi psychologického thrilleru čekat.

Očima Marka (Adam Scott) sledujeme každodenní chod firmy Lumon Industries. Podepsáním kontraktu se dobrovolně zavazujete k tomu, že vám oddělí vzpomínky na dvě separátní části. V práci si nevzpomenete na nic ze svého soukromého života a naopak. Už z toho, jaké napětí se pod povrchem upoutávky vzpíná je patrné, že se před námi odehrává cosi podezřelého. Proč firma potřebuje uplatňovat tak drastická opatření?

Sám Mark postupně sleduje divnější a divnější dění ve firmě, kdy vše vrcholí propuštěním jednoho z kolegů (John Turturro), který si z nějakého důvodu pamatuje skutečnosti z práce i venku. Upoutávka dráždí znepokojivou atmosférou a svádí k tomu odhalit, co se to vlastně ve zvláštní firmě děje. Všechno je příjemně prodchnuté jemným (absurdním) smyslem pro humor a zvláštním retro nádechem, kdy není tak zcela zřejmé, kdy a kde se vlastně všechno odehrává.

V seriálu Severance Mark Scout (Adam Scott) pracuje ve společnosti Lumon Industries jako vedoucí jednoho oddělení. Na společnosti je pozoruhodné, že všichni její zaměstnanci souhlasí s tím, že podstoupí proceduru, která chirurgicky oddělí jejich pracovní a soukromé vzpomínky. Odvážný experiment v oblasti „rovnováhy mezi prací a volným časem“ začne Mark zpochybňovat ve chvíli, kdy se před jeho očima začne rozmotávat velké tajemství, které jej přinutí pochybovat o skutečné podstatě jeho práce, ale i sebe samého.

Dále hrají Patricia Arquette, Christopher Walken, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman a Michael Chernus. Scénář napsal Dan Erickson., režíruje Ben Stiller. Seriál vzniká pro službu Apple TV+, která první dvě epizody (z celkových devíti) uvede 18. února 2022.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest